Коболєв призначив Пожидаєва директором з безпеки "Нафтогазу"

Вівторок, 1 березня 2016, 18:25

Глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв призначив директором департаменту з безпеки "Нафтогаз" Костянтина Пожидаєва.

Про це "ЕП" повідомило джерело в НАК.

"Костянтина Пожидаєва призначити з 3 березня 2016 року на посаду директора з корпоративної безпеки НАК "Нафтогаз України", - йдетья у витязі з наказу.

 

Крім того, за даними джерела, у НАК не всі погодили кандидатуру Пожидаєва.

Реклама:
 

Як повідомлялося раніше, Пожидаєв є радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"З 2005 по 2007 рік Пожидаєв керував безпекою в ДТЕК бізнесмена Ріната Ахметова, з 2007 по 2011 він керував УБОЗ Донецької області. З 2011 був начальником УВС Кіровоградської області, перед захопленням Донецька керував УВС Донецької області", - розповів співрозмовник.

За словами, екс-директора Олександра Савченка, глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував відправити його у відставку і призначити на його місце Костянтина Пожидаєва.

11 серпня 2014 Олександр Савченко був обраний головою Наглядової ради ПАТ "Укртранснафта", і займав на той момент посаду директора департаменту економічної безпеки та управління ризиками НАК "Нафтогаз України".

У минулому році, бізнесмен і колишній голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський назвав Савченко людиною покійного народного депутата від групи "Воля народу" Ігоря Єремєєва.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: