Російський "Лукойл" продасть 230 заправок в Литві, Латвії та Польщі

П'ятниця, 5 лютого 2016, 16:36

Російський "Лукойл" домовився про продаж 230 АЗС на території Литви, Латвії та Польщі австрійській компанії AMIC Energy Management GmbH.

Про це йдеться у повідомленні російської компанії.

"Між LUKOIL Europe Holdings BV і AMIC Energy Management GmbH підписані договори про продаж австрійській компанії близько 230 АЗС на території Литви, Латвії та Польщі", - зазначає прес-служба.

Як зазначається, закриття угод очікується в другому кварталі 2016 року після отримання схвалення Антимонопольних відомств цих держав.

Реклама:

"Згідно з досягнутою домовленістю, управління мережами АЗС в Литві і Латвії буде здійснюватися компаніями UAB Luktarna і AS VIADA Baltija, афілійованими з менеджментом UAB Lukoil Baltija", - йдеться у повідомленні.

"Рішення про продаж роздрібної мережі в Литві, Латвії та Польщі прийнято в рамках програми оптимізації структури роздрібних активів "Лукойлу" в Європі", - повідомляє компанія.

Раніше російська компанія повідомляла про намір продати свої АЗС в Естонії.

Як відомо, минулого року Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом фінансування тероризму суб'єктами господарювання, які входять до групи компаній "Лукойл" і "СЄПЕК".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: