Суд зняв арешт з активів екс-голови наглядової ради VAB Банку Максимова

Середа, 24 грудня 2014, 13:07

Лондонський арбітражний суд зняв арешт з активів колишнього голови наглядової ради VAB Банку Сергія Максимова.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Максимова, пишуть "Українські новини".

Згідно з ним, 17 грудня Лондонський комерційний арбітражний суд відхилив усі звинувачення VAB Банку на адресу міноритарного акціонера Сергія Максимова, до 2010 року президента і голови наглядової ради банку, у тому числі вимоги про відшкодування збитків.

Згідно з рішенням арбітра Лондонського комерційного арбітражного суду, з VAB Банку стягнута повна сума арбітражних витрат і витрат відповідача на юридичні послуги, а також зняті всі арешти з активів Максимова.

Реклама:

Крім цього, Високий суд Лондона на початку грудня поточного року також повністю відмовив VAB Банку в задоволенні позову про визнання Максимова винним у неповазі до суду, постановивши компенсувати йому всі юридичні витрати і в цьому процесі.

Як повідомлялося, в січні 2013 року Високий суд Лондона (Великобританія) прийняв рішення про накладення арешту на майно міноритарного акціонера, колишнього голови наглядової ради VAB Банку Максимова.

Дане рішення прийнято в рамках розгляду справи про повернення Максимова, а також підконтрольними йому компаніями близько 1 млрд гривень кредитної заборгованості перед банком.

VAB Банк подав позов проти Максимова та афілійованих з ним компаній на підставі результатів внутрішнього розслідування та перевірок, проведених контролюючими державними органами.

Як повідомлялося, 22 грудня 2011 року правоохоронці затримали засновника VАB банку Сергія Максимова. Це сталося під час святкування новорічного корпоративу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: