"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"МАУ" подала апеляцію на рішення про арешт свого банківського рахунку

Вівторок, 25 листопада 2014, 20:58

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України", найбільший авіаперевізник країни, має намір оспорити рішення Господарського суду Києва про арешт її рахунку у банку "Фінанси та кредит" і 24 листопада подала відповідну апеляцію.

Про це повідомила корпоративний прес-секретар "МАУ" Євгенія Сацька у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Господарський суд Києва 18 листопада 2014 року виніс забезпечувальне рішення за позовом першого заступника прокурора Києва про стягнення з "МАУ" 5,4 млн гривень, яким наклав арешт на грошові кошти на одному з рахунків авіакомпанії в АТ "Банк "Фінанси та кредит". Цієї заборгованості "МАУ" не визнає й оспорюватиме в судовому порядку", - зазначила вона.

Крім того, за її словами, авіакомпанія "МАУ" вважає, що у суду не було підстав для застосування такої норми забезпечення цього позову, у зв'язку з чим учора авіакомпанія і подала відповідну апеляційну скаргу.

"Наразі "МАУ" продовжує користування цим рахунком, але у разі його можливого арешту це не призведе до блокування операційної діяльності "МАУ" та не вплине на виконання авіакомпанією своїх зобов'язань перед пасажирами, партнерами та контрагентами", - сказала Сацька.

Реклама:

Як повідомлялося, Господарський суд Києва заарештував грошові кошти на розрахунковому рахунку "МАУ" у банку "Фінанси та кредит" і заборонив авіаперевізнику відкривати нові поточні рахунки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: