"Укртелеком" повідомляє про захоплення своїх приміщень в Севастополі

Четвер, 25 вересня 2014, 15:21

ПАТ "Укртелеком" повідомляє, що в четвер невідомі особи захопили приміщення та телекомунікаційне обладнання оператора в Севастополі.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як наголошується, в приміщеннях компанії треті особи замінили охорону і обмежують фізичний доступ фахівців до обладнання і робочих місць.

Директору Севастопольського філіалу ПАТ "Укртелеком" вручили офіційну постанову місцевої влади міста про відсторонення від посади.

Реклама:

У прес-службі повідомили, що ПАТ "Укртелеком" розцінює дані дії як захоплення приватної власності з боку міської влади та зацікавлених осіб.

"Очевидно, що ця реакція на вчорашнє вимушене призупинення господарської діяльності оператора на час проведення незаконної інвентаризації майна, ініційованої місцевою владою", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що "влада" Севастополя неодноразово видавала постанови і робила гучні заяви про "націоналізацію" майна ПАТ "Укртелеком" на користь підприємства "Севастополь Телеком", використовуючи методи тиску на персонал і створюючи соціальну напругу в місті, зокрема з введенням надзвичайного стану.

Як повідомлялося, "Укртелеком" призупинив на території Севастополя надання послуг міжміського та міжнародного телефонного зв'язку, доступу до мережі інтернет, передачі даних всім абонентам, як фізичним, так і юридичним особам.

При цьому оператор продовжував забезпечувати послугу місцевого телефонного зв'язку і можливість виклику екстрених служб в Севастополі.

На даний момент ПАТ "Укртелеком" заявляє, що втратив технічну можливість контролювати своє обладнання в Севастополі, і, відповідно, не може гарантувати забезпечення абонентів міським зв'язком і можливості виклику екстрених міських служб.

Раніше, самопроголошений голова Криму Сергій Аксьонов заявив, що у кримської "влади" поки немає претензій до роботи "Укртелекому" на території республіки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: