На меткомбінаті Ахметова і Новинського загинула жінка

Неділя, 11 серпня 2013, 12:22

На МК "Азовсталь" загинула жінка 1957 року народження через порив кисневого трубопроводу.

Про це йдеться у повідомленні прокуратури Маріуполя.

"Встановлено, що 10 серпня 2013 року приблизно о 05:15 у одному з цехів МК "Азовсталь" під час роботи трапився порив кисневого трубопроводу, внаслідок чого жінка 1957 р.н. отримала смертельні травми", - повідомив прокурор Орджонікідзевського району міста Маріуполя Микола Хаустов.

У відомстві зазначили, що в результаті аварії виробничий процес призупинено не було, а загроза життю та здоров’ю населення, а також навколишньому середовищу відсутня.

Реклама:

"Розпочато досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснює прокуратура Орджонікідзевського району міста Маріуполя", - сказано у повідомленні.

Як відомо, діяльність МК "Азовсталь" контролює вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній "Метінвест".

Основними акціонерами "Метінвесту" є група українського олігарха Ріната Ахметова СКМ (71,25%) і "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського (23,75%).

Нагадаємо, нещодавно у Донецькій області на підприємстві "Метінвесту" - ПАТ "Єнакіївський металургійний завод" (ЄМЗ) - вуглекислим газом отруїлися четверо працівників.

Як повідомлялося, 6 серпня 2013 року 5 людей загинуло і 22 було госпіталізовано через викид аміаку на заводі "Стирол" (Горлівка) олігарха Дмитра Фірташа.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: