"Альтком" отримав у Туркменістані підряд на мільярд доларів

Вівторок, 30 квітня 2013, 16:29

Група "Альтком" (Донецьк) у квітні 2013 року підписала контракти з трьома туркменськими держкомпаніями на будівництво двох мостів та аеропорту у Туркменістані.

Про це йдеться в повідомленні "Альткому", передають "Українські новини".

З компанією "Туркменавтоеллари" ("Туркменські автодороги") підписано угоду на будівництво автодорожнього мосту загальною довжиною 1600 м.

З компанією "Туркмендеміреллари" ("Туркменські залізні дороги") - на будівництво залізничного мосту загальною довжиною 1750 м.

Реклама:

Ці два мости через річку Амудар'я з'єднають міста Туркменабад і Фарап.

З компанією "Туркменховаєллари" (Державна національна служба - Туркменські авіалінії) на будівництво міжнародного аеропорту в Туркменабаді пропускною здатністю 500 пасажирів на годину.

Фахівці "Альткому" вже приступили до роботи на об'єктах - виробляється заготівля матеріалів, будуються побутові приміщення для персоналу, на будмайданчик завозиться техніка, монтуються бетонно-змішувальні вузли, виконується весь комплекс підготовчих робіт, а також роботи нульового циклу.

Представник "Альткому" уточнив, що вартість будівництва даних об'єктів - близько 1 млрд доларів.

Нагадаємо, власниками корпорації "Альтком" офіційно є донецькі бізнесмени Олександр Тисленко та Сергій Павлічев.

За даними "Економічної правди", один із власників "Альткому" має спільний бізнес з партнером екс-віце-прем'єра Бориса Колеснікова.

За чотири останні роки група отримала підрядів на загальну суму 12,72 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: