Російські залізниці відновлюють продаж квитків в Україну

Понеділок, 18 лютого 2013, 19:17

"Російські залізниці" відновлюють продаж квитків в Україну, які в середині лютого були змушені призупинити через невизначеність з української сторони з приводу переходу або не переходу на "літній" час.

Про це йдеться в повідомленні РЖД, пише ZN.UA.

"ВАТ "РЖД" відновлює продаж проїзних документів на пасажирські поїзди в повідомленні з Україною відправленням з 30 березня", - йдеться в повідомленні.

У "РЖД" уточнили, що у зв'язку з переходом України 31 березня о 03:00 на літній час проводиться коригування розкладів і графіків руху пасажирських поїздів причіпних і безпересадочних вагонів, наступних в повідомленні з Україною.

Реклама:

Пасажирів просять поставитися з розумінням до ситуації, що виникла і уважно стежити за подальшим оновленням інформації про відкриття продажів проїзних документів. Інформація буде розміщена на офіційному сайті ВАТ "РЖД", а також на інформаційних стендах вокзалів і станцій.

Як відомо, 15 лютого, Білоруська залізниця призупинила реалізацію квитків на міжнародні пасажирські поїзди в Україну з 30 березня через невизначеність з переходом на літній час.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: