Білорусь призупинила продаж квитків в Україну

П'ятниця, 15 лютого 2013, 14:34

Білоруська залізниця призупинила реалізацію квитків на міжнародні пасажирські поїзди в Україну з 30 березня через невизначеність з переходом на літній час.

Про це повідомили в прес-службі БЖД, передає "УНІАН".

"Це викликано тим, що в сусідній країні поки не визначилися з прийняттям рішення про перехід на літній час, у зв'язку з чим українськими залізницями припинена реалізація квитків в повідомленні з Білоруссю та Росією. Дані заходи необхідні, щоб виключити можливі конфліктні ситуації з пасажирами після переходу на літній час. Після того, як українська сторона прийме якесь рішення, розклад міжнародних поїздів буде відкориговано, і продажі відновляться", - зазначили на БЖД.

За інформацією білоруських залізничників, в даний час не можна придбати квитки на потяги в Україну з 30 березня у прямому сполученні і на деякі потяги, що йдуть транзитом через Україну в Росію з 29 березня.

Реклама:

На БЖД також відзначили, що залізничне сполучення Білорусі з українськими містами користується найбільшим попитом у літні місяці.

Як відомо, 14 лютого у російській залізниці заявили про тимчасове призупинення продажу квитків на пасажирські поїзди в напрямку України з 30 березня 2013 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: