На "Донецькобленерго" претендують Григоришин і Ахметов

Четвер, 5 січня 2012, 16:33

На участь у конкурсі з продажу 40,061% держпакету акцій ПАТ "Донецькобленерго" подали заявки DTEK Holdings Limited (Кіпр) і ТОВ "Луганське Енергетичне Об`єднання".

Про це йдеться у повідомленні Фонду державного майна України, передає УНІАН.

За інформацією ФДМУ, на конкурс з продажу 25% держпакету акцій ПАТ "Дніпроенерго" надійшла тільки одна заявка - від DTEK Holdings Limited.

Нагадаємо, 3 січня закінчився термін прийому заявок на участь в оголошених ФДМУ конкурсах з продажу "Дніпроенерго" і "Донецькобленерго".

Реклама:

Конкурси з продажу 25% акцій ПАТ "Дніпроенерго" і 40,061% акцій ПАТ "Донецькобленерго" Фонд держмайна оголосив 16 листопада 2011 року.

Конкурси відбудуться 11 січня 2012 року. Початкова вартість державного пакету акцій ПАТ "Дніпроенерго" становить 1,174 млрд гривень, початкова вартість державного пакету акцій ПАТ "Донецькобленерго" - 449,5 млн гривень.

Нагадаємо, що ДТЕК Рената Ахметова в кінці 2011 року виграв два перші конкурси з продажу 25% "Київенерго" і 45,103% "Західенерго", в яких він також був другим за величиною після держави акціонером.

Енергопостачальна компанія "Луганське енергетичне об'єднання" входить до групи "Енергетичний стандарт" бізнесмена Костянтина Григоришина.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: