"Экономическая правда" приглашает на конференцию "Восстановление Украины: почему не следует откладывать до победы"

"Киевгорстрой" признали одним из самых узнаваемых украинских брендов (укр.)

Вторник, 11 сентября 2018, 11:25

Холдингова компанія "Київміськбуд" увійшла до ТОП-20 найвідоміших українських брендів. Відповідний перелік сформовано та опубліковано виданням "Власть денег".

Як зазначає видання, до списку включено бренди вітчизняних компаній, які мають понад 10-річну історію, встигли отримати визнання у всій країні і стали лідерами у своїх галузях.

Коментуючи номінацію, Голова правління – президент "Київміськбуду" Ігор Кушнір підкреслив, що подібні визнання це не лише приємно, а й надзвичайно відповідально.

"Пишаюся, це – єдина будівельна компанія в списку! Але і розумію міру відповідальності, яку накладають такі рейтинги. "Київміськбуд" знають і впізнають, більш того – компанії довіряють! 63 роки беззмінного лідерства – це відмінний гарт. Від того і немає, і не буде у компанії жодної недобудови. Абсолютно всі об’єкти – до кінця, абсолютно всім покупцям – свої квадратні метри. На сьогоднішній день майже 2 млн киян живуть у квартирах, побудованих "Київміськбудом", і  на наступні півстоліття плани не менш амбітні", – зазначив Ігор Кушнір.

Реклама:

Щодо механізму ранжування, видання підкреслює, що обмежилось компаніями, які виробляють товари масового споживання і надають послуги населенню.

Своїм успіхом ці компанії  і їхні бренди зобов’язані вмінню відчувати і задовольняти запити українців.

У рейтингу представлена широка регіональна географія підприємств і в той же час широкий галузевий спектр.

Читайте нас также в Telegram. Подписывайтесь на наши каналы "УП. Кляті питання" и "УП. Off the record"

Реклама: