20–21 жовтня – виставка "Школи-пансіони Великої Британії" у Києві
PROMOTED

20–21 жовтня – виставка "Школи-пансіони Великої Британії" у Києві

Вівторок, 9 жовтня 2018, 16:00 -
Директори та представники 25 елітних приватних шкіл Великої Британії на один уїк-енд зберуться в Києві для зустрічей з українськими сім'ями.

Якщо ви розглядаєте для своїх дітей (7–18 років) реальну можливість отримання середньої освіти в Англії, запрошуємо вас на 13-ту щорічну виставку "Школи-пансіони Великої Британії".

Коли:

11: 00–17: 00, субота, 20 жовтня,

12: 00–17: 00, неділя, 21 жовтня.

Де: готель "Хаятт", Київ, вул. А. Тарасової, 5.

У програмі:

  • індивідуальні бесіди з директорами британських шкіл;
  • консультації експертів з британської освіти;
  • тематичні семінари;
  • вступні іспити, тести та співбесіди;
  • знижки та стипендії від британських шкіл (наприклад, Cambridge Centre for Sixth Form Studies готовий надати талановитим кандидатам стипендію в розмірі до 50% вартості навчання);
  • зустрічі з українськими учнями британських шкіл та їхніми батьками.
  •  

Для британських шкіл характерні різні філософські доктрини та підходи до навчання. На виставці ви зможете познайомитися з найрізноманітнішими школами. King Edward's School Witley – одна з найстаріших шкіл Британії, яка не зраджує своїм традиціям з 1553 року. Ackworth School з XVIII століття підтримує квакерські принципи, виховуючи в учнях толерантність та милосердя.

Міжнародний коледж для старшокласників Bedstone College пишається своїм портфоліо партнерських вишів, обладнанням хай-тек і новаторськими методами викладання.

Badminton School протягом декількох останніх років займає високі місця у рейтингу британських шкіл за результатами A-level.

Truro School розташована у мальовничій місцевості біля океану, завдяки чому учні школи мають унікальну можливість проводити багато часу на узбережжі та займатися водними видами спорту, такими як серфінг, наприклад.

І це лише декілька найбільш яскравих прикладів, а про інші ви зможете розпитати та дізнатися безпосередньо на виставці.

Окрім приватних шкіл, на виставці будуть представлені провайдери літніх мовних курсів на базі шкіл-пансіонів.

Такі програми – прекрасний та безболісний спосіб "приміряти" британську освіту і конкретну школу на вашу дитину.

 

За дванадцять років свого існування виставка круто змінила життя не однієї української родини.

Жовтневий уїк-енд може стати визначальним і в долі вашої дитини. Особисте живе спілкування з директорами, учнями шкіл та їхніми батьками дозволить вам відчути "правильну" для своєї дитини школу та прийняти остаточне рішення.

 "Придумати причини, через які чогось не слід робити, і піддатися сумнівам завжди найпростіше.

Можна довго переконувати себе в тому, що дитина повинна жити з батьками, повиннна розуміти країну, в якій вона народилась. При бажанні можна написати книгу під назвою "1000 причин не робити цього".

І в цій тисячі причин насправді криється наш страх, незнайомий дітям, які швидко адаптуються до дивовижного і насиченого новими знаннями та захопленнями життя, заводять друзів з усього світу. І саме цей страх ми повинні побороти, аби не передати його далі, щоб наші діти були вільні по-справжньому, глобально.

Вільні у виборі місця ведення бізнесу, місця проживання, застосування своїх знань та умінь. Дайте дитині цей шанс розкритися на сто відсотків, знайти себе. Дайте їй шанс реалізувати себе у світовій культурі та економіці".

Юрій Шилов, батько Дмитра (Millfield Preparatory School)

Можу з упевненістю сказати, що, навчаючись у британській школі, я дуже змінився, став більш самостійним.

За два роки навчання у Британії також змінився мій світогляд, я почав думати інакше. Зумів потоваришувати з декількома учнями з різних континентів та підтримую із ними звязок навіть після вступу до університету.

Я вважаю, що отримав безцінний життєвий досвід під час навчання у британській школі, та впевнений, що він допоможе мені в майбутньому. Можу лише сказати велике спасибі своїм батькам за надану чудову можливість! 

Максим Болотов, (випускник  Earlscliffe)

 

Біля кожного стенду, а також на семінарах будуть працювати перекладачі. Організатор – освітня агенція "Бізнес-Лінк" за підтримки посольства Великої Британії в Україні.

Відвідування виставки – безкоштовне. Для отримання запрошення необхідно пройти реєстрацію на сайті або зв'язатися з організатором за телефоном +38 044 494 20 80.