Samsung Galaxy S8 – футуристичний дар осені

Samsung Galaxy S8 – футуристичний дар осені

Нам пощастило потестити одну з найбільш очікуваних новинок техносезону – флагманський смартфон від південно-корейської компанії Samsung – Samsung Galaxy S8. І ось що запам’яталось.
Середа, 22 листопада 2017, 15:00 -

Осінь – це найкращий час для оновлення свого гаджет-гардеробу. Компанії-виробники навипередки пропонують свої найновіші розробки та винаходи. Але одночасно з великим вибором різноманітних гаджетів постає і проблема вибору найкращого, найсучаснішого, найбільш стильного з них.

Нам пощастило потестити одну з найбільш очікуваних новинок техносезону – флагманський смартфон від південно-корейської компанії Samsung – Samsung Galaxy S8. І ось що запам’яталось.

ЕКРАН

Смартфон - це в першу чергу яскравий якісний сенсорний екран. Інженери Samsung цього разу перевершили себе – завдяки вигинам з боків, зменшеним панелям вгорі та внизу, та прихованою кнопкою Home у якийсь момент користування Samsung Galaxy S8 смартфон розчиняється у руці, залишаючи користувача один на один з сайтом, фільмом або фотографіями на екрані.

На сьогодні це мало з чим зрівняне враження, адже екран дійсно безмежний – бокові рамки не просто стали тонші, а майже повністю зникли, забезпечуючи незвичайний досвід від користування смартфоном.

При візуально збільшеному екрані сам розмір смартфону навіть зменшився у порівнянні з попередніми моделями, і більш зручно лежить у руці.

 
androidcentral.com

ЗВУК

Один з параметрів, яким часто нехтують інші виробники у гонці за покращеним екраном та збільшеною ємністю батареї – це якість звуку відтворення. Але ця історія не про Samsung Galaxy S8 – адже у комплекті до телефону бонусом отримуєш навушники від відомого серед меломанів бренду AKG, які окрім бездоганного звуку радують і зручністю.

До речі разом із боковими панелями, які викликаються у будь який момент простим свайпом, смартфоном Galaxy S8 дуже зручно користуватись у якості плеєра.

БЕЗПЕКА

Основний тренд серед смартфонів на сьогодні – підвищене питання безпеки, оскільки смартфон сьогодні – не просто фотоальбом та доступ до пошти, але й електронний гаманець. У смартфоні Samsung Galaxy S8 розблокування можливе через сканування райдужної оболонки ока.

Тепер ніхто не зможе підгледіти або підібрати ваш пароль, адже він тепер справді унікальний і належить лише вам. Звичайно, процес розблокування простий та зручний і мало нагадує фантастичні вигадки, коли по впритул наближеній до камери зіниці проходить зелений лазер. До того ж він вважається більш безпечним ніж сканування відбитку пальця.

БЕЗДРОТОВА ЗАРЯДКА

Флагман від Samsung одним із перших підхоплює нову розробку бездротової зарядки, що в житті виглядає як справжня технологія з майбутнього. Достатньо розташувати док станцію в зручному місці і під'єднати її до мережі, а щоб поновити заряд батареї - просто розмістити на ній смартфон.

Варто відзначити і можливість заряду під час перегляду фільмів – для цього зарядку можна використовувати у якості підставки.

SELFIE-TIME!

Телефон давно став не лише бізнес помічником, а й справжнім літописом життя свого власника, фіксуючи та зберігаючи найбільш важливі, яскраві та веселі моменти. Тому якість фотозйомки – один із ключових параметрів при обранні нового смартфону. У Samsung Galaxy S8 особливого покращення зазнала фронтальна камера – вона тепер на 8 Мп і має апертуру F 1.7. Окрім того нова функція Smart Auto Focus з відстеженням обличь автоматично фокусується на обличчях усіх людей у кадрі – скажіть "па-па" старим фоткам зі змазаними посмішками!

 

Окрім того покращена і якість відео знятого фронтальною камерою - завдяки покадровій обробці зменшується кількість шумів, коригується освітлення та чіткість. Тепер можна робити відеоселфі у подорожах, на музичних фестивалях та просто у веселій компанії і не турбуватись про якість відео. А за умови високоскоросного з’єднання можна організувати відео трансляції, які не поступатимуться якістю трасляціям топ-відеоблогерів.

МЕЖІ ДОСКОНАЛОСТІ

У лінійці Galaxy вже з’явились характеристики, які поєднують топові моделі, оскільки вони настільки наближені до досконалості, що змінювати їх просто немає сенсу. Так, Galaxy S8 як і попередники лінійки, захищений від потрапляння води і пилу за класом захисту IP68, що дозволить робити навіть селфі у басейні аквапарку. Згідно сучасної системи класифікації ступенів захисту IP68 - це ступінь захисту, згідно якого пил не може потрапити у пристрій, а повна водонепроникність гарантується при зануренні на глибину до 1.5 метру на час до 30 хвилин.

Як і попередні моделі смартфон надає користувачеві право вибору використання слоту залежно від його потреб. За кордоном вигідніше придбати місцеву сімку ніж розоритись на роумінгу або у нового оператора з’явилась цікава акція? Тоді є сенс встановити додаткову сімку. Зашкалює кількість фоток та відео з відпустки або треба завантажити багато фільмів для перегляду під час довгого перельоту ? Тоді можна збільшити обсяг пам'яті до 256Гб за рахунок карти пам’яті.

І вже класичною функцією Samsung стала Always On Display –  коли на виключеному екрані відображається інформація про пропущені виклики та сповіщення, час, календар тощо, при цьому споживається мінімум енергії. Насправді дуже зручна функція, адже будемо відверті, смартфон вже давно замінив годинник і дуже зручно без зайвих рухів дізнаватись час. Також функція виручає у випадку коли носиш смартфон у кишені або сумці – дістав, просто подивився на екран (без натискання зайвих клавіш або розблокування) і маєш швидкий апдейт щодо того чи телефонував тобі хтось або чи є нові повідомлення. Дуже зручно.

Загальне враження

Samsung Galaxy S8 – це космос. Буквально. Особливо  - безмежний дисплей. Це перше, на що звертаєш увагу до того як заглибитись у технічні характеристики новинки. Флагман задає новий стандарт смартфону по характеристикам екрану та загального дизайну. Футуристичності моделі додають і функція безпровідної зарядки та сканування сітківки ока. Додайте до зовнішніх принад високотехнологічний "фарш", і ви отримаєте  надсучасний девайс, який стане одночасно розумним помічником та стильним аксесуаром для життя у великому місті.

Реклама: