"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міжнародна система продажів та купівель – прорив в інтернет торгівлі

Міжнародна система продажів та купівель – прорив в інтернет торгівлі

Вівторок, 4 квітня 2017, 17:00 -
"Інтернет-торгівля стала вже невід’ємною частиною економік багатьох держав. Але до появи Depcount так і не існувало сервісу, який зробив би торгівлю зручною для всіх учасників ринку" - заявляють розробники проекту.

Сьогодні 40% відсотків угод куплі-продажі товарів та послуг здійснюються онлайн. Покупки в інтернеті вигідні та зручні: завжди великий вибір, вартість продукції значно нижче, ніж в магазинах оффлайн та можна придбати ексклюзивну річь, яку не знайти в реалі.

Чи можливо створити настільки зручний сервіс, щоб торгівля в мережі була максимально комфортною?

Компанія Депкаунт розробила універсальну систему, яка робить вигідною продажі та покупки у всесвітній павутині. Покупцям зручно знаходити товари або акції та знижки в магазинах, які їх цікавлять та додатково отримувати кешбек з покупки товару навіть з 80-ти відсотковою знижкою.

На даний момент в системі вже зареєстровані такі світові компанії як Booking.com, Aliexpress, eBay, а також відомі українські - Rozetka, Moyo та Comfy.

 

Міжнародний кешбек сервіс Депкаунт об’єднав в одному місці сотні інтернет-магазинів та компаній для задоволення всіх потреб клієнтів: від покупки губної помади до замовлення шедеврів ювелірного мистецтва. Подібний портал не має аналогів у світі! Вперше з’явилась можливість на єдиній торговій площі оцінити асортимент товарів та послуг, порівняти ціни та отримати додатково кешбек з кожною покупки. З гордістю заявляємо – сервіс для комфортної інтернет-торгівлі успішно стартував та набирає оберти!

Реклама:
 

Реалії сьогодення в цифрах

  • за 2016 рік об’єм інтернет торгівлі склав понад 2 трильйонів доларів;
  • тільки в Україні кешбек сервіс нараховує 312 торгових площадок та більше 3 мільйонів одиниць продукції різного напрямку;
  • знижки в каталозі акцій варіюються від 1% до 90%. Наприклад, кешбек Аліекспресс складає десь 8%, а товари по акції перед завезенням нової колекції дешевшають на 90%. Шляхом не складних математичних дій: 90+8 отримуємо грандіозний результат – товар з привабливою ціною в 2% від початкової вартості;
  • реально придбати як необхідну річь за мізерну ціну (від 4 грн) та отримати невеликий кешбек, так і ексклюзив. Наприклад, при купівлі оргтехніки нового покоління повернення коштів може складати від 10 000грн. Для людей, які цінять розкіш, є шанс повернути на рахунок більше ста тисяч від кожної покупки ювелірних брендів міжнародного рівня;
  • середня економія коштів в кешбек сервісі Депкаунт складає 25-30% відносно ринкових цін та покупок через деякі онлайн-точки.

7 секретів успіху Депкаунт

"Depcount – багатофункціональна система, яка не має аналогів у світі. Окремі її складові так чи інакше схожі з існуючими проектами, проте тільки нам вдалося об’єднати в одному проекті і зручність використання сервісу для покупців, і зручність членства у системі для бізнесу." - в цьому впевнені творці сервісу.

Для зручності клієнтів кешбек сервіс пропонує такі умови:

  • проста реєстрація в кілька кліків;
  • зручна навігація та пошук продукції по категорія: "акції", "товар з кешбек", "магазин з кешбек"
  • величезний вибір із асортименту на будь-який смак та гаманець;
  • якісні товари та послуги від перевірених виробників;
  • мобільні додатки для iOS та Android з широким функціоналом;
  • швидкий та вигідний кешбек;
  • можливість залучати рефералів.

Потрібна детальна інформація? Будь-ласка!

 

Як зареєструватись?

Для реєстрації в системі необхідно ввести номер вашого мобільного телефону, після підтвердження через смс він і буде вашим логіном в сервісі.

Як знайти необхідний товар чи магазин в два кліки?

Для зручності використання системи інтерфейс продуманий до дрібниць. В кешбек сервісі в один клік можна перейти в розділ "магазини з кешбек", де представлені всі торгівельні точки та вказаний відсоток, який ви гарантовано отримаєте на рахунок після оплати покупки. Порівняв запропоновані позиції, другим кліком ви переходите безпосередньо на вподобаний сайт.

Хочете дізнатись які акції та знижки проводять магазини в даний момент? Заходьте в розділ "Акції", встановіть у фільтрі необхідні умови, або оберіть відповідний магазин і ви побачите всі доступні акції та знижки в вашому регіоні, скориставшись якими додатково отримуєте кешбек в Депкаунт.

Шукаєте певний товар? У вас є два варіанти: перейти в категорії "товар з кешбек" та порівняти ціни на пропоновану продукції від усіх торгових точок, зареєстрованих в системі, або ввести назву певної моделі в пошукове вікно. Шукати товар, перебираючи варіанти безкінечних сторінок в мережі – вчорашній день. Унікальна та універсальна програма Депкаунт полегшує пошуки та порівняння цін в декілька разів.

Почати заробляти на шопінгу - реально

Кешбек сервіс Депкаунт пропонує створити ваш власний фінансовий депозит і почати не тільки економити завдяки акціям, знижкам або розпродажем, але й отримати винагороду у вигляді вигідного кешбек з кожної покупки. Як це працює? Дуже просто: купуєте-сплачуєте-отримуєте певний відсоток від вартості на рахунок. І так до нескінченності, оскільки кошти на рахунку не абстрактні цифри, а реальні гроші, які можна витратити на нові придбання.

Також можна заробляти, заохочуючи у систему друзів та знайомих. Кожна людина, яка здійснила покупку по вашому посиланню, отримує можливість здійснювати вигідні покупки з кешбек. Ви, при цьому, гарантовано отримуєте 30% від кожної угоди своїх друзів.

Готові оцінити переваги і вигоди?

До тепер в світі не існувало системи міжнародного зразка, яка обєднувала інтернет-магазини різних напрямів в одному місці. Депкаунт створений спеціально для того, щоб у виробників і споживачів з’явилась можливість брати участь в міжнародній дисконт-системі. Для представників малого та середнього бізнесу це реальна можливість залучити закордонних партнерів та покупців. Для тих, хто любить шопінг – кешбек сервіс - це зручна платформа, де можна зустрічатися з друзями, обмінюватись посиланнями на цікаві пропозиції, акції, знижки та розпродажі.

Реклама: