Вам личить англійська
PROMOTED

Вам личить англійська

П'ятниця, 24 липня 2015, 11:33 -
Світ сьогодні змінюється набагато швидше, ніж ми можемо собі уявити. Не встигли ви замовити новий девайс, як вже при його отриманні дізнаєтеся, що існує нова, вдосконалена версія. У такій метушні важливо тримати руку на пульсі.

У цьому дуже допомагають певні навички і вміння без яких з кожним місяцем все важче залишатись "на хвилі".

Першими і важливими помічниками у сучасному житті є навички спілкування.

Вчіться мислити, спілкуватися і розмовляти продуктивно і структуровано.

Відвідайте курси, попрацюйте з репетитором. Організуйте в собі звичку спілкуватися так, щоб ваші думки в потрібні моменти викладалися коротко і ясно, і кожне речення несло в собі смислове навантаження. До речі, це ж стосується і спілкування англійською мовою.

Реклама:

Англійська сьогодні не розкіш, а частина образу успішної людини.

Ще років тридцять тому, коли похитнулась залізна завіса, про англійську говорили з благоговінням, їй пророкували велике майбутнє, і батьки старанно розпихували своїх чад на курси англійської мови: "Вчи, стане тобі в нагоді ..." І старанно всі вчили...  Але ось вивчили, як виявилося, мало хто...

 

Образ успішного бізнесмена і бізнес-леді сьогодні не обмежується стильним костюмом, хорошим парфумом і блискучим авто. Успішні - говорять англійською. І відчувають себе впевнено в будь-якій країні.

В будь-якій ситуації. Розмовляють легко і невимушено, в офісах і на коктейль-вечірках. Жартують і сміються над жартами інших.

Топ-5 відмовок, аби не вчити іноземну мову.

  • Стільки років жив без неї, і зараз проживу.

Так, завжди можна знайти лінгвіста-референта (третя особа в ваших переговорах), використовувати google - сервіс (ох, скільки разів вже потрапляли в халепу ...) або купити останню версію електронного перекладача зі спілкуванням через мікрофон.

Все це, звичайно, має право на існування. Але допомагає  десь так, як пакетик чаю від ангіни - симптоми знімає, але основну проблему не вирішить.

- Я не здатний до мов.

Ось немає такого "діагнозу". Ви ж вивчили свою рідну мову, спілкуєтеся? Повірте, місця в голові вистачить ще для однієї. Або двох, як забажаєте ...

- Сто раз пробував, не виходить…

Майже дублює попередній пункт. Проблема не в вас, а в методах, якими ви намагалися досягти результату.

- В мене на це немає часу.

Ось це правда, важко заперечити. Бізнес потрібно робити сьогодні, а програма багатьох курсів розрахована на роки. Step by step. "Крок за кроком". На це дійсно у дорослої працюючої людини часу немає.

 - Мені складно, я вже не в тому віці, мозок не той ...

Так, звичайно, якщо б ви вчили мову з п'яти років, то за останні кілька десятків підтягнули б до певного рівня. Мабуть. І могли б легко будувати речення в голові і їх озвучувати.

І навіть спілкуватися. І навіть вільно. Але часу не повернути, а мову знати, подекуди, просто необхідно…

До того ж, приходити на курси і нарівні зі старанними учнями і безтурботними студентами виводити в зошиті "Hello, how are you?", - те ще випробування для нервової системи.

 

На щастя, сьогодні є школи для дорослих. Більш того, розроблені спеціальні програми навчання для "дорослого мозку". ALOHA Language School запустила курс англійської мови ALOHA Pro, розроблений на базі авторської методики з навчання - DAPA і орієнтований спеціально на топ-менеджмент.

Методика була розроблена тренером з 25-річним стажем і експертом №1 в Європі з швидкого навчання Альгірдасом Каралюсом спільно з методистами ALOHA Language School, яка базується на принципах андрагогіки – науки про навчання дорослих.  

Навчаючись за цією програмою, англійська мова майже самостійно вкладеться в багаж знань так, що вам здасться, наче ви говорили іноземною завжди.

Для бажаючих вивчити мову, не існує ніяких перешкод.

Мозок дорослої людини, досить "досвідчений", щоб фільтрувати інформацію. Він не приймає того, що не розуміє. Йому властиво аналізувати і розшифровувати інформацію на основі отриманого досвіду і цілком прагматичних цілей.

Вивченням цього питання і займається андрагогіка - наука, що вивчає закономірності навчання дорослих і освоєння ними навичок і умінь. Не плутайте з педагогікою, це наука про навчання дітей. І підходи кардинально відрізняються.

Засновані на принципах андрагогіки, курси англійської мови ALOHA Pro - це найбільш доречний і продуктивний спосіб оволодіння мовою саме дорослою людиною!

В основу методу покладено ключові принципи, мета яких - сформувати навички розмовної англійської мови зрозумілим і природним способом для мозку дорослої людини.

Нова методологія у вивченні мови дорослою людиною в найкоротші терміни

Метод орієнтований на особливості сприйняття нової інформації та освоєння нових компетенцій мозком дорослої людини, і передбачає 4 ключові принципи: декодування (розшифровка), активне повторення, пасивне слухання та активацію.

Курс складається з трьох ступенів свободи мови, кожна з яких включає в себе три тижні, за які студент гарантовано отримує високий результат, сформовані навички розмовної англійської мови та можливість говорити, не замислюючись!

У чому відмінність програми від інших мовних шкіл?

 - це виключно прагматичний курс, де немає нічого зайвого! Процес навчання тут цікавий і захоплюючий.

- тут немає звички акцентувати увагу на помилках. Більш того, за допомогою спеціальних технік, створені умови, за яких студенти знаходяться в 100% зоні успіху і досягають результатів вже після першого заняття.

- в процесі навчання традиційні курси англійської мови створюють в мозку дорослої людини філії рідної мови, і перед тим, як щось сказати, треба сформувати фразу в голові, а потім вже перекладати її англійською.

ALOHA Pro допомогає створювати окремі центри мови. Іншими словами, ваша англійська буде доведена до автоматизму на рівні м'язової пам'яті, що дозволить говорити, не замислюючись.

- перехід від простого до складного . Вже з перших занять студенти звикають до реактивної англійської мови, щоб надалі не виникали складнощі зі сприйняттям швидкої іноземної мови, на кшталт: "Не могли б ви повторити, трохи повільніше".

-акцент на синергії – адже опанувати мову означає вивчати не тільки текст, а й контекст. Бо те, що ми говоримо - це всього 13% комунікації, а ось те, як ми говоримо, - 87%.

Питання, яке логічно задати. Що в підсумку?

ALOHA Pro дозволить вам розмовляти, не замислюючись, і розуміти не тільки текст, а й контекст. В результаті ви зможете оволодіти живою мовою, без затримок і незручних запинок. Сформовані навички розмовної мови допоможуть швидко орієнтуватися в англійській і довести її рівень до досконалості.

Всього за 9 тижнів комфортного навчання, занурення в абсолютно нову і захоплюючу атмосферу, пошуку інформації та досягнення результатів, ви придбаєте безцінний досвід вивчати текст, декодувати його, витягувати "сенс" і самостійно здобувати знання.

ALOHA Pro знаходиться в Києві, за адресою вул. Нижній Вал, 37/20. Більш детальну інформацію надають по тел. 067-625-03-33 або 050-843-03-33, а також на сайті: https://alohapro.in.ua/

Говорити англійською вільно!

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!