Як побудувати приватний будинок від $270 доларів за метр ®

Як побудувати приватний будинок від $270 доларів за метр ®

Середа, 25 лютого 2015, 19:30 -
Швидке зростання курсу долара відкриває широкі можливості для будівництва омріяного власного будинку тим, хто тримає заощадження в іноземній валюті. Швидке знецінення гривні зробило будівельні матеріали українського виробництва і послуги значно дешевшими.

Швидке зростання курсу долара відкриває широкі можливості для будівництва омріяного власного будинку тим, хто тримає заощадження в іноземній валюті. Швидке знецінення гривні зробило будівельні матеріали українського виробництва і послуги значно дешевшими. І якщо ще рік тому будівництво власного житла здавалося недосяжною мрією, то зараз стати власником сучасного енергозберігаючого будинку можна вклавши всього $270 за кв.м. І навіть ті, хто зберігає гривню, будуть у виграші, адже вкласти її у нерухомість по заниженій ціні значно краще, ніж втратити від девальвації.

Будівництво будинку стало можливим завдяки сучасній, але вже популярній в нашій країні технології будівництва з СІП панелей, що була запозичена у країн Західної Європи та Північної Америки. Окрім економічного будівництва каркасні будинки забезпечують високий рівень тепло збереження, що в умовах економії енергоресурсів та потенційного високого зростання їх вартості для побутових споживачів, робить цей аспект одним з найважливіших при виборі стінових матеріалів.

 

Великі, радянські по своїй суті, кам’яні будинки-фортеці відходять у минуле, адже вже давно не відповідають сучасним вимогам. На їх зведення витрачаються значні кошти, а експлуатація та витрати на опалення суттєво б’ють по карману. Строк будівництва не відповідає ритму життя сучасної людини, адже може тривати роками. Натомість, побудувавши будинок із СІП панелей, Ви маєте можливість заселитися в нього через 3 місяці від початку будівництва та будете економити на опаленні до кінця свого життя.

На ринку України лідером з будівництва житла із SIP панелей є компанія Сервус, яка має власні розробки у цій сфері, що підтверджено патентами та сертифікатами. Компанією збудовано більше 750 об’єктів нерухомості різної складності, що складає більше 90 000 кв.м. А наявність двох сертифікатів якості Евросоюзу дозволяє успішно вести свою діяльність в країнах ЄС і будувати житло для європейських споживачів.

Реклама:
 

Популярність будинки Сервус набули через свої переваги:

1. Економія вже на стадії проектування, тому що при купівлі домокомплекту проектна документація надається безкоштовно. Проекти будинків доступні на сайті компанії. Також, надається безкоштовна послуга індивідуального проектування.

2. Відносно легкі конструкцій з СІП панелей не потребуються масивного фундаменту. Це ще один істотний пункт економії у порівнянні з "кам’яним" будівництвом.

3. Каркас будинку є відносно дешевим. На даний момент Сервус пропонує комплектації вартістю від 110 у.о./кв.м. Легкість будинку захищає його від деформацій на відміну від цегляних чи залізобетонних. Технологія виключає утворення тріщин.

4. Строк будівництва складає 3 місяці "під ключ".

5. Ідеально рівні стіни і підлога економить кошти та час на внутрішніх роботах.

6. Високий рівень теплоізоляції дозволяє значно економити на опаленні взимку, а літом зберігає приємну прохолоду в домі без використання кондиціонерів.

7. Покрівля споруджується за інноваційною технологією MiTek, що використовується у розвинених країнах світу. Вона передбачає спорудження дахів з стропильних ферм на пластинах, що мають низьку вагу та велику міцність. Комп’ютерне програмування забезпечує високу точність у проектуванні конструкцій та дозволяє виготовляти дахи будь-якої складності з точністю до міліметра ще на заводі.

8. Два європейські сертифікати є гарантією пожежної та екологічної безпеки будинків Сервус.

9. Компанія Сервус виконує всі роботи під ключ. А багаторівневий незалежний контроль якості є запорукою високої якості та Вашого спокою.

На сайті компанії Ви можете дізнатись, скільки коштує побудувати дім.

Дізнатися детальніше як почати будівництво будинку вартістю 270 доларів за кв.м. Ви можете на сайті Сервус або зателефонувавши по номеру 044 275 25 55.

 

Довідка.

"Сервус" почав свою діяльність у 2005 році. Компанія спеціалізується на проектуванні, виробництві, будівництві і реконструкції індивідуальних будинків, а також бізнес і промислово-господарських спорудах.Довідка.

За цей час побудовано більше 750 об’єктів, що підтверджує безперечну лідерську позицію на українському ринку; одночасно на різних стадіях реалізації знаходяться від 10 до 20 об’єктів; постійне вдосконалення і оновлення існуючих проектів; створення типових і унікальних проектів, що враховують інноваційні тенденції сучасного будівництва.

Загальна площа території – 3, 5 га. Площа виробничих приміщень – 3600 кв.м. Виробнича потужність 60 000 кв.м. (жилої площі) на рік. Крім того, існує можливість збільшення цього показника вдвічі – до 1500 будинків на рік.

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!