Вадим Сегаль: "Я вже 5 років не є акціонером "Надра Банку"

Вадим Сегаль: "Я вже 5 років не є акціонером "Надра Банку"

Середа, 9 вересня 2009, 13:27 -
Ні я, ні мій брат ніколи і ні в якій формі не створювали "групу Сегалів", і, тим більше, не мали ніякого відношення до участі у виведенні з "Надра Банку" в жовтні-листопаді 2008 року 6,4 мільярда гривень рефінансування, виданих Нацбанком.

В редакцію "Економічної правди" надійшов лист адвоката Вадима Сегаля.

В цьому листі стверджується, що публікаціями "Правда про те, хто вкрав з "Надра Банку" 6,4 мільярда", та "Історія "Надра Банку": як обвели Фірташа кругом пальця" редакція зашкодила діловій репутації Вадима Сегаля і його брата Іллі.

Прагнучи до об'єктивності, ми охоче погодилися опублікувати точку зору братів Сегалів.

Відповідь Вадима Сегаля:

Реклама:

"Хочу довести до сведения читателей "Украинской" и "Экономической правды", а также всех интернет-пользователей, что в действительности уже больше пяти лет как я не вхожу ни в какую руководящую структуру "Надра Банка".

Ни я, ни мой брат Сегаль И.С. никогда и ни в какой форме не создавали "группу Сегалов", и, тем более, не имели никакого отношения к участию в выведении (если таковое имело место в действительности) из "Надра Банка" в октябре-ноябре 2008 года 6,4 миллиарда гривен рефинансирования, выданных Национальным банком Украины.

Хочу также отметить, что я всегда готов к общению с прессой на принципах честности, открытости и взаимоуважения. Надеюсь, что мои последующие отношения с "Украинской правдой" будут именно такими."

У той же час, "Економічна правда" вимушена зробити декілька важливих зауважень.

Редакція в жодному разі не мала на меті кинути тінь на репутацію бізнесменів Іллі та Вадима Сегалів. В той же час, ми наполягаємо, що згадані у матеріалі твердження щодо братів Сегалів не є плодом нашої фантазії, а записані зі слів джерел.

Також на момент публікації жодне твердження наших джерел не викликало у нас сумнівів. Разом з тим, вони займають відповідальні пости і дуже добре знайомі з ситуацією у "Надра Банку".

Під час підготовки матеріалів нам не вдалося отримати коментарів братів Сегалів, і до сьогодні вони не надали жодних документів, що могли б підтвердити або спростувати їх належність до "Надра Банку".

Через адвоката ми звернулися до братів Сегалів з проханням викласти свій погляд на процеси, що відбувалися у "Надра Банку" восени 2008 року, та прокоментувати продаж їхнього пакету акцій п'ять років тому.

На жаль, ми отримали лише повідомлення, яке більше нагадувало позов до суду, а сама відповідь, як видно, надто коротка і звелася до заперечування будь-якого зв'язку Вадима та Іллі з "Надра Банком".

Ми готові у будь-який момент опублікувати їхню точку зору на суспільно важливі події, що відбулися восени 2008 року, якщо шановні екс-акціонери "Надра Банку" погодяться її оголосити.

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!