Рейтинг роботодавців: Тютюн, горілка та стільниковий зв'язок

Рейтинг роботодавців: Тютюн, горілка та стільниковий зв'язок

Понеділок, 18 червня 2007, 09:57 -
Наш рейтинг найпопулярніших роботодавців ми склали за результатами відвідувань сторінок порталу Rabota.ua. Цей рейтинг компаній, які пропонують роботу і користуються найбільшою популярністю серед шукачів роботи, звісно не претендує на серйозне дослідження
Ми обираємо, нас обирають. Напевне чи не кожний згадує ці рядки час від часу, протягом пошуку роботи. І якщо переліки найбільш затребуваних професій ми вивчаємо заздалегідь, ще коли обираємо навчальний заклад, то рейтинги найпопулярніших роботодавців цікаві, щойно в голові з'являються перші думки щодо зміни робочого місця.

На ринку праці є багато гучних та не дуже імен, власники котрих витрачають чимало грошей на підтримання свого іміджу. Але далеко не завше гучне ім'я роботодавця означає комфорт та гарні умови роботи власне в цій компанії.

Наш рейтинг найпопулярніших роботодавців ми склали за результатами відвідувань сторінок порталу Rabota.ua. Цей рейтинг компаній, які пропонують роботу і користуються найбільшою популярністю серед шукачів роботи, звісно не претендує на серйозне дослідження, не прагне відобразити якоїсь певної картини на ринку праці, він є лише окремим пазлом з мозаїки – але, безперечно, цікавим пазлом.

Почесне перше місце у цьому списку за лідером українського тютюнового ринку – ЗАТ "Філіп Морріс Україна". Компанія випускає 14 марок цигарок, виробництвом яких займаються у Харківській області. Нараховується 8 регіональних офісів і головний офіс в Києві. Вакансії відкриті як в столиці, так і в регіонах.

За виробником цигарок наступним іде виробник горілки. Друге місце займає компанія "Хортиця", що підбирає персонал у семи регіонах Києва.

Реклама:

Третє місце посідає компанія "Київстар" – оператор мобільного зв'язку.

На четвертому місці влаштувалася компанія "Кока-Кола Беверіджиз Україна" – відомий у всьому світі виробник безалкогольних напоїв, лідер українського ринку. Компанія Кока-Кола працює на ринку України з 1992 року і є однією з перших транснаціональних компаній, що вийшли на український ринок.

П'яте місце посідає ЗАТ "Українські Радіосистеми", що представляють послуги мобільного зв'язку під брендом "Beeline". Зв'язком "Beeline" на даний момент користуються 54 мільйони абонентів у семи країнах, в тому числі два мільйони українців.

На шостій позиції рейтингу знаходиться "Райффайзен Банк Аваль". Банк налічує близько 17000 працівників по всій Україні і більше 1500 людей працюють у головному офісі. "Райффайзен Банк Аваль" пропонує своїм працівникам цікаву роботу у великій команді професіоналів, можливість кар'єрного зростання та достойну заробітну плату.

Годувати людей потрібно завжди. Можливо, тому людей і цікавить робота у великих мережах супермаркетів, що вивело компанію "ВАТ Квіза Трейд ТМ "Велика Кишеня" на сьому сходинку нашого рейтингу. Компанія має 30 супермаркетів і 8 гіпермаркетів у Києві та 16 містах України. Крім продуктів у компанії є ще 4 напрямки – мережа аптек, магазини косметики, мережа книжкових магазинів і будівельні відділи.

Восьмий рядок рейтингу зайняла компанія UMC – перший мобільний оператор в Україні. У 2005 році за версією журналу "Діловий журнал" компанія UMC стала найкращим роботодавцем року. Але за півтора роки багато що змінилося і в самій компанії, і на ринку праці.

На дев'ятому місці знаходиться компанія Adidas – світовий лідер у виробництві спортивних товарів. Компанія об'єднує цілу низку провідних брендів і успішних бізнесів. ДП "Адідас-Україна" працює на вітчизняному ринку з 1996 року. В компанії працює близько 700 фахівців. Головний офіс компанії знаходиться в Києві, а мережа магазинів охоплює всю Україну.

І замикає десятку найпопулярніших роботодавців компанія "Marks&Spencer" – лідер роздрібної торгівлі у Великобританії. Компанія "Marks&Spencer" нараховує більше 450 магазинів у 30 країнах світу і тепер компанія підкорює українського споживача. Уже відкрито один магазин в Києві та планується відкриття магазину у Дніпропетровську.

Нижче наведено таблицю 25 сторінок із вакансіями компаній із найбільшою кількістю відвідувань та кількість переглядів на тиждень.

Компанії

Кількість переглядів вакансій за тиждень

ЗАТ «Філіп Морріс Україна»

1923

ХОРТИЦЯ

1860

Київстар

1485

Кока-Кола Беверіджиз Україна

1257

Beeline

1197

Райффайзен Банк Аваль

1159

Квіза-Трейд, ТМ "Велика Кишеня"

1101

UMC

1094

adidas

1083

Marks & Spencer

1027

Союз-Віктан

899

OTP BANK Ukraine

867

НІКО

850

ВАТ "ПУМА УКРАЇНА"

847

LG Electronics

738

ОЛІМП

719

Hyatt Regency Kyiv

717

KEEN ON PEOPLE

702

Будмакс

702

Universal Bank

686

ТОВ "СУМАТРА-ЛТД"

684

НВОКЦ "Макс-Велл"

674

ВАТ "Миронівський хлібопродукт"

658

Wrigley Ukraine

653

REHAU

621

Довідково:

На вітчизняному порталі з працевлаштування RABOTA.ua (www.rabota.ua) розміщується більше 18 000 вакансій. Кожного дня портал відвідує більше 30.000 людей з усіх регіонів України. На розсилку вакансій підписано більше 52 000 адрес. Понад 13 000 передплатників отримують резюме електронною поштою.

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!