Google продовжує прийом заявок від українських університетів, зацікавлених у реалізації програми семінарів із кібербезпеки.

Понеділок, 25 грудня 2023 —

Google.org у партнерстві з European Cyber Conflict Research Incubator (Європейським інкубатором досліджень кіберконфліктів) запускає нову програму семінарів з кібербезпеки в Європі.  З нагоди запуску програми Google.org надасть восьми університетам у восьми різних європейських країнах, фінансування у розмірі до 1 мільйона доларів, навчальний контент та інтенсивні тренінги від ECCRI CIC, щоб допомогти їм втілити в життя Семінари з кібербезпеки. Звертаємо увагу, що українські університети також можуть подавати заявки на участь у програмі та отримати фінансову підтримку від Google.org. 

 

Як подати заявку

Університети, зацікавлені в участі в програмі, можуть подати заявку через спеціальний портал на веб-сайті ECCRI CIC. Кінцевий термін подання заявок на участь у програмі) - 29 лютого 2024 року.  Google.org разом із ECCRI CIC розгляне й відбере заявників, а університети, які отримують фінансування, будуть оголошені 31 березня 2024 року.

Ця програма стане першою в своєму роді в Європі і підтримуватиме навчання з кібербезпеки у закладах вищої освіти восьми європейських країн, щоб допомогти студентам дізнатися більше про кібербезпеку й роботу в цій галузі. Студенти, які відвідуватимуть ці курси, отримають реальний досвід у галузі кібербезпеки в межах таких заходів, як стажування, наставництво й хакатони.

Програма також профінансує створення з боку European Cyber Conflict Research Incubator навчальних матеріалів для університетів, зокрема першого гнучкого навчального плану з кібербезпеки, який пропонує вступний огляд теми та базові навички, які можна використовувати для підтримки громадських організацій, які найбільш уразливі для кібератак.

Навчальний план буде перекладено вісьмома європейськими мовами - включно з українською, англійською та іспанською - і буде доступний безкоштовно для всіх навчальних закладів для використання, разом з вичерпними інструкціями для викладачів. 

Більше інформації про програму семінарів на сайті.

Реклама: