Триває реєстрація на оновлений курс “Основи AI” від Google

Понеділок, 25 грудня 2023 —

Google продовжує робити штучний інтелект доступним для всіх і запрошує зацікавлених приєднатися до оновленого навчального курсу "Основи AI"

Курс "Основи AI" складається з 36 коротких практичних відео, де пояснюється, як використовувати штучний інтелект для роботи, бізнесу та повсякденного життя, навіть без навичок програмування. 3 години контенту у форматі 5-ти хвилинних відео допоможуть розібратися з AI тим, хто щось чув про штучний інтелект, але ще його не використовував. 

Курс можна проходити у власному темпі, оскільки відео розміщені на платформі і доступні для перегляду у будь-який час доби. Крім того, на платформі є зручні додаткові матеріали, які містять основну інформацію з відео та самостійні завдання, щоб знання, отримані під час курсу, можна було одразу перетворити на дії.

 

Після навчання на курсі учасники зрозуміють:

  • Для яких задач можна використовувати штучний інтелект;
  • Які ризики треба враховувати при роботі із AI та на яких принципах побудоване відповідальне використання цієї технології;
  • Як будувати стратегії трансформації бізнесу з AI та команду, що їх впровадить;
  • Як застосовувати готові AI-рішення в різних сферах – від маркетингу до управління закладами громадського харчування – навіть без знань у галузі кодування.

Усі слухачі курсу "Основи AI" матимуть можливість отримати сертифікат про завершення курсу від Projector Institute за підтримки Google. 

Цей безкоштовний онлайн-курс реалізовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту із розвитку підприємництва Дія.Бізнес та Projector Institute.

Реєстрація на оновлений курс "Основи AI" триває за посиланням. Крім того, Google пропонує інші корисні ресурси для навчання, які можуть стати у пригоді в навчанні, роботі й особистому житті. Щоб ознайомитися з цими ресурсами, відвідайте освітній хаб Google Знання




Реклама: