"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Доставка комерційних вантажів з будь-якого куточку світу в Україну: Meest China презентувала нову послугу для бізнесу

Понеділок, 11 липня 2022 —
 
Meest China

Війна в нашій країні змінила життя не тільки кожного українця, а й кожен бізнес. У перші тижні повномасштабного вторгнення будь-які налагоджені ланцюги поставок зупинились на невизначений термін або ж зовсім перестали працювати. Як маленькому бізнесу, так і цілим великим корпораціям довелось переналаштовуватися під нові реалії за лічені дні. На даний момент, логістика в умовах війни працює і є критично важливою для України. В нових умовах змін компанія Meest China не лише оперативно відновила перевезення комерційних вантажів з Китаю, а й розширила географію сервісу і тепер доставляє вантажі ще й з інших країн.

Український бізнес: що з логістикою?

Після початку воєнних дій в Україні логістична галузь пережила потрясіння – небо над країною повністю заблоковане для цивільних літаків, а порти окуповані російськими військовими. У розпорядженні залишилися лише залізничні та автоперевезення, які здебільшого задіяні під гуманітарні вантажі. Упродовж березня український бізнес вирішував дві головні задачі – евакуація виробничих майданчиків до західних областей та налагодження подальшої роботи в умовах війни.

В цей час логістичні компанії оперативно переналаштовували свою діяльність для підтримки перевезення, як всередині країни, так і доставки з різних країн світу. Крім перебудови звичних процесів, компанії намагалися знайти оптимальні маршрути, щоб максимально знизити тарифи на перевезення. До цієї ініціативи навесні долучилася держава, яка надала українцям пільги на доставку з-за кордону і податкові стимули для підтримки бізнесу під час війни. Meest China також долучилася до підтримки української економіки та внесла зміни до свого сервісу.

Перспективи комерційних перевезень в Україні

Завдяки змінам в логістичній галузі світу та масовим запитам від клієнтів компанії, Meest China презентувала нову послугу - доставку комерційних вантажів з будь-якої країни світу в Україну (з країн-окупантів - білорусі та росії, вантажі не доставляються). Компанія гарантує безпечну та зручну доставку вантажу під ключ, з митним очищенням і всіма необхідними документами для офіційного продажу товару на території України.

"У нас змінились пріоритети. Нам довелось адаптуватись, але не пристосуватись. Війна триває і це щоденна битва кожного. Заради майбутнього. Заради України!" – прокоментував Олександр Кравченко, керівник відділу роботи з VIP-клієнтами.

 
Meest China

Відтепер компанія пропонує клієнтам доставку комерційних вантажів не лише з Китаю, якою займалася до війни, а й з будь-якого куточку світу. На сьогодні це більш ніж 17 країн: Азербайджан, Вірменія, В'єтнам, Грузія, Ізраїль, Індія, Індонезія, Казахстан, Киргизія, Малайзія, Сінгапур, Таджикистан, Таїланд, Тайвань, Туркменістан, Туреччина, Узбекистан, Південна Корея, Японія та інші.

Meest China доставляє комерційні вантажі:

- авіадоставкою в Україну через Європу вагою більше ніж 50 кг;

- морем в Україну через Європу об'ємом від 1м3.

Головна умова для доставки – вантаж не міститиме брендові речі та специфічні/чутливі товари.

"Головний мотиватор Meest China це люди! А ще є бізнеси, які напряму залежні від нас. Вони повинні не тільки функціонувати, а й розвиватися на користь українців. Тому ми з усіх сил працюємо над оптимізацією вартості доставки та створенням нових сервісів", – підкреслив Кравченко.

Довідка про компанію:
Meest China – дочірня компанія холдингу Meest, розташована в Китаї. Спеціалізація – доставка товарів з Китаю у форматі безмитних поштових посилок для особистого користування, а також доставка комерційних вантажів для бізнес-клієнтів. Meest China є однозначним лідером у доставці з Китаю до України.

Реклама: