Майже 130 тисяч клієнтів "Чернівцігаз" користуються онлайн-сервісами

Вівторок, 22 лютого 2022 —
Онлайн-сервіси є не тільки найзручнішим та найшвидшим способом передачі показань, оплаті послуг та контролю за станом рахунків, але й дозволяють зменшити соціальні контакти в умовах карантинних обмежень.

Щороку, кількість клієнтів, які користуються онлайн-сервісами зростає. У 2021 році, до онлайну доєдналися 30 тисяч нових користувачів. Нині, швидкість та зручність обирають 129 тисяч клієнтів компанії.

"Лише у січні цього року, створено понад три тисячі нових облікових записів. Ми постійно працюємо над удосконаленням онлайн-сервісів, щоб наші клієнти мали змогу користуватися послугами компанії, без відвідування 104.ua клієнтських просторів", - зазначає комерційний директор АТ "Чернівцігаз" Голубченко Дмитро.

Наприкінці 2021 року було оновлено додаток 104.ua. Тепер користувачі можуть передавати показнання лічильника, просто сфотографувавши прилад обліку.

Оновлений додаток дає можливість відстежувати поточний баланс, легко проводити розрахунки за газ та його розподіл, переглянути історію платежів та споживання за останні 3 роки, а також надає базову інформацію особового рахунку та можливість замовити дзвінок для консультації з Оператором ГРМ або постачальником.

ДОВІДКА:

Акціонерне товариство "Чернівцігаз" єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. АТ "Чернівцігаз" обслуговує 8 840 км газопроводів. У 2021 році підприємство протранспортувало близько 333,3 млн м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є понад 230 тисяч сімей Чернівецької області та близько 3 тисяч підприємств, установ і організацій. АТ "Чернівцігаз" є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1100 осіб.

РГК – виробничо-технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

Реклама: