Найкращий досвід користувачів та технології: Ipnet показали новий застосунок для смартфона

Вівторок, 11 січня 2022 —
alt: застосунок my ipnet ua
alt: застосунок my ipnet ua

Скільки застосунків у вашому смартфоні зараз? Швидше за все, більш ніж три десятки. А скільки з них дійсно допомагають вам економити час, спрощують щоденну рутину та звільняють від зайвих дій, наприклад, під час здійснення платежів? Ми впевнені, що одиниці.

Для клієнтів Ipnet таким є новий застосунок My Ipnet, який робить всі перераховані можливості доступними, де б ви не знаходилися.

Детальніше розповімо про те, як зворотній зв'язок від користувачів та бажання спростити життя клієнтів допомогли створити застосунок для смартфонів, з яким легко та комфортно взаємодіяти.

Привабливий дизайн

Інтерфейс - перше, із чим ми стикаємося, коли встановлюємо застосунок на свій смартфон. Розробники таких програм часто перенавантажують їх безліччю анімацій, миготливих кнопок і гучних ефектів.

У результаті, користуватися ними стає незручно, а інколи навіть дискомфортно.

Інтернет-провайдер Ipnet не пішов класичним шляхом. Навпаки, дизайн застосунку My Ipnet максимально простий, зрозумілий і, водночас, естетично привабливий. "Кожна кнопка тут на своєму місці" – говорять клієнти, які вже встигли протестувати новий додаток My Ipnet.

Прозорість тарифів

Ймовірно, ви були у ситуації, коли необхідно дізнатись деталі свого тарифу або порівняти його з іншими, щоб обрати оптимальний. Отримати таку інформацію від свого оператора складно, а з потрібною деталізацією часто неможливо.

Розглянемо на прикладі. Ви замислилися над зміною тарифу онлайну-телебачення та хочете зрозуміти, які канали входять у пакет, що вас цікавить.

На сайті найчастіше кажуть про заявлену кількість каналів, але побачити повний їх перелік на етапі вибору послуги неможливо. Отримати деталі можна хіба що після покупки та вже у телепрограмі. Знайомо?

З My Ipnet подібної проблеми у вас не виникне. У застосунку можна дізнатися максимально детально як про свій тариф, так і про альтернативні варіанти, які можуть вам підійти.

Та й самі Ipnet тарифи максимально вигідні порівняно з іншими пропозиціями на ринку. Оскільки крім зазначених параметрів ви завжди отримуєте якісний сервіс і професійну підтримку стосовно будь-якого технічного питання.

Економія часу

На цьому пункті можна зупинитися детальніше, оскільки у зручному застосунку користувач економить свій час практично на кожній дії. Ipnet застосунок

My Ipnet розроблений з урахуванням досвіду користувачів, тому у ньому вам не доведеться довго шукати бажану опцію - все продумано вже заздалегідь так, щоб пошуки не дратували, а всі необхідні функції знаходилися у полі зору.

Ще одне рішення, яке спрощує життя користувачам, – можливість із застосунку Ipnet оплатити послуги інтернету та цифрового телебачення.

При першому використанні ви вводите дані карти та надалі просто підтверджуєте суму.

Жодної магії - щоб за допомогою застосунку IPnet поповнити рахунок, вам знадобиться менше хвилини. І особливо важливо те, що зробити це можна з будь-якої точки світу, навіть якщо ви забули провести оплату вчасно.

До речі, щоб такі ситуації не повторювалися, можете зробити свій платіж регулярним, без прямого залучення до процесу оплати в майбутньому. І, звичайно ж, щоб контролювати ситуацію з платежами, у застосунку ви бачитимете всі ваші витрати та виписки за місяць.

Підтвердженням того, що було описано вище, пропонуємо вам прочитати реальний коментар нашого користувача: "Застосунок супер, тепер особистий кабінет завжди під рукою. Переглянути інформацію, сплатити замовити послуги, все можливо у декілька кліків. Дуже зручно логінитися за відбитком пальців, не потрібно запам'ятовувати і вводити купу паролів." Цей відгук 28.09.2021 залишив Олександр Карпенко на платформі Google Play Market після того, як почав використовувати додаток My Ipnet і особисто переконався у його зручності.

alt: провайдер ipnet
alt: провайдер ipnet

А чи існує оператор?

Інколи саме це питання ми ставимо собі у той момент, коли самостійно вирішити проблему, що виникла з Інтернетом або телебаченням, не виходить. 

До того ж технічна підтримка на лінії - робот, який просить натиснути спочатку одну, потім іншу кнопку на знак згоди або для переходу далі по ланцюжку. Ви все робите за інструкцією, але рішення так і не отримуєте.

З My Ipnet вам більше не доведеться витрачати свій час і нерви, у надії поговорити з людиною-фахівцем на іншому кінці дроту.

В Ipnet підтримка знаходиться безпосередньо у додатку! Точніше, в один клік ви можете замовити дзвінок оператора на ваш номер.

Це чудова альтернатива десятихвилинному спілкуванню з роботом, яке, як правило, так нічим і не закінчується. Не хочете чекати дзвінка і можете зателефонувати самі? У My Ipnet телефон підтримки можна обрати самостійно, залежно від вашого оператора мобільного зв'язку та отримати оперативну консультацію.

Здавалося б, для управління своїм домашнім цифровим телебаченням та Інтернетом потрібно не так багато. Але саме у реалізації таких простих і очевидних рішень стає зрозуміло, хто проявляє турботу до своїх клієнтів, а хто навіть не замислюється над цим.

Скористайтеся застосунком My Ipnet, щоб відчути цю різницю – зручний інтерфейс та функціонал, водночас з лаконічним дизайном, зроблять для вас весь процес взаємодії з Ipnet максимально зрозумілим і комфортним.

My Ipnet доступний для безкоштовного завантаження на онлайні-платформах Google Play Market та App Store.

Реклама: