Визначена краща відеокарта для домашнього комп'ютера для школяра

Четвер, 23 грудня 2021 —
 
UNSPLASH

Вибір домашнього комп'ютера для школяра – досить складне заняття. Через те, що батьки часто не розбираються в характеристиках комп'ютерних комплектуючих, їх діти вибирають топові геймерські системні блоки, а мамі або татові доводиться "влазити" в кредит.

На допомогу прийде сервіс RankQuality. Він допоможе вибрати дійсно кращі комплектуючі - навіть в бюджетному сегменті. Наприклад, відеокарту для домашнього комп'ютера для школяра, яка забезпечить достатню продуктивність для виконання навчальних завдань, але при цьому не буде коштувати "як крило літака".

Для прикладу сервіс RankQuality порівняв дві моделі відеокарт - Palit GeForce GTX 770 і NVIDIA GeForce GTX 1060. Одна з них буде відмінним графічним прискорювачем для навчання і веб-серфінгу. А друга-ігрова.

Як вибрати відеокарту в комп'ютер для школяра

Взагалі культура вибору відеокарти для дитячого комп'ютера за принципом "аби картинку виводила " як мінімум некоректна. Сучасні шкільні завдання не обмежуються написанням доповідей про пташок в Word. Найчастіше дітям доводиться виконувати повноцінні обчислювальні проекти.

Тому відеокарта повинна бути досить продуктивною:

  1. Тактова частота - не менше 1 ГГц. Це дозволить нормально виконувати фізичні та хімічні досліди в різних симуляторах на кшталт "3D фізична лабораторія".
  2. Вбудована пам'ять-не менше 2 ГБ. Це аналогічно потрібно для запуску різних систем тривимірного моделювання. Також така відеокарта "потягне" невеликі ігри – наприклад, старі або розвиваючі.
  3. Тепловиділення - не більше 250 Вт. Це не тільки допоможе знизити витрати на електроенергію, але і не перетворить комп'ютер в "грубку" при виконанні різних завдань.

І відповідна відеокарта обрана. Це Palit GeForce GTX 770. Вона проста, недорога, але не "Офісна затичка", завдяки чому забезпечить достатню продуктивність для виконання більшості завдань.

NVIDIA GeForce GTX 1060, звичайно, також відповідає цим вимогам. Але вона занадто потужна, вона" тягне " навіть сучасні ігри. І у дитини може просто не залишитися часу на навчання за проходженням GTA V або Fortnite.

RankQuality-сервіс для тих, хто не хоче переплачувати

RankQuality створений для того, щоб допомагати у виборі. Інтелектуальні алгоритми Сервісу ретельно аналізують кожен товар, порівнюють його технічні характеристики, переваги і недоліки.

RankQuality допомагає у виборі не тільки відеокарт, але також інших комп'ютерних комплектуючих, девайсів, гаджетів, смартфонів, навіть автомобілів. Тому він допоможе визначити дійсно кращі моделі.

Реклама: