Спеціальні святкові ціни від KIVI на нові телевізори 2021 року

Вівторок, 14 грудня 2021 —
 
KIVI

Мріяли придбати новий телевізор? Саме час матеріалізувати цю мрію! Придивіться до визначених моделей KIVI з безкоштовними каналами, фільмами, тренуваннями та іграми. Нагадуємо, що у додатку KIVI MEDIA є як безкоштовний для користувачів контент, так і платний.

У кожної людини, яка хоче придбати телевізор, є власні вимоги для цього відео-гаджету. То чому ж варто купувати саме смарт-телевізори лінійки 2021?

Називаємо п’ять плюсів. 

№1. Операційна система

Всі смарт-телевізори лінійки 2021 працюють на повнофункціональній ОС Google Android TV з усіма перевагами сервісів Google, інтеграцією Netflix і підтримкою будь-яких сумісних програм з Play Market. А підтримка Chromecast дарує ще й можливість швидкої трансляції контенту зі смартфона.

№2. Безкоштовні канали, фільми, тренування та ігри у KIVI MEDIA

Саме на цих телевізорах встановлений масштабний медіахаб-додаток KIVI MEDIA. Завдяки цьому користувачі отримують безоплатний доступ до таких розділів: Канали, Фільми, Тренування та Ігри.

 
KIVI

Розділ Канали в Україні = 50 безкоштовних для користувача каналів різних жанрів, включаючи такі популярні, як Viasat (наприклад, TV1000 World Kino).

У цьому розділі доступна програма передач і функція "машини часу", яка дозволить перемотати контент каналу та подивитися передачу у зручний для користувачів час.

Розділ Фільми KIVI = пакет фільмів у високій якості, що вже доступні для перегляду. Ще один приємний бонус: кількість таких фільмів буде постійно збільшуватися.

Розділ Тренування = записи тренувань від популярних фітнес-блогерів, а також онлайн-тренування. Чудова нагода позайматися фітнесом вдома!

 
KIVI

Розділ Ігри (було розроблено спільно з партнером Boosteroid) = прямо на телевізорі найсучасніші ПК-ігри, на кшталт Fortnite,– потрібен лише пристрій для керування.

Оттож, хмарний геймінг + безкоштовні Android-ігри для всієї сім'ї, в які можна грати разом, використовуючи пульт або смартфони.

№3. Бачити і чути

 
KIVI

Так, мова про екран та звук. Щоб зображення відповідало високим стандартам якості, в моделях використовуються тільки панелі класу А+, а також цілий ряд технологічних та програмних розробок.

Наприклад, HDR підтримується для будь-якого контенту, накопичувача або трансляції. Якщо говорити про Super Contrast Control, то він відповідає за підвищену контрастність окремих частин зображення.

А завдяки UltraClear підвищується якість зображення на моделях із підтримкою 4К.

Що ж до звуку, то для нової лінійки смарт-телевізорів була розроблена власна акустична систему за підтримки компанії JVC Kenwood.

№4. Нюанси дизайну

Завдяки роботі власного R&D та трьох міжнародних конструкторських бюро, смарт-телевізори лінійки 2021 мають повністю перероблений дизайн.

Цей єдиний стильний дизайн-концепт базується на мінімалізмі.

Всього 2,6 мм —ось така ширина фронтальних рамок для підставки. А оригінальні металеві ніжки дозволять органічно вписати телевізори у будь-який інтер'єр та не відволікатися під час перегляду на зайві деталі.

№5. Ціни? Новорічні!

З 14 грудня 2021 року до 10 січня 2022 року KIVI оголосила наступні рекомендовані ціни на окремі моделі власної лінійки ТВ 2021 року:

43’’ KIVI 43U740LB – від 11 999 грн. (замість 12 999 грн.)

50’’ KIVI 50U740LB – від 14 999 грн. (замість 15 999 грн.)

55’’ KIVI 55U740LB – від 16 499 грн. (замість 17 999 грн.)

Реклама: