"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Франшиза від GoBeauty Studios – Ваша можливість заробляти на нерухомості

Середа, 17 листопада 2021 —
 
GoBeauty Studios

Відома українська компанія GoBeauty Studios оголосила про початок реалізації своєї франшизи. Компанія існує на українському ринку більше трьох років, зарекомендувала себе як надійний гравець у бізнес-просторі й має сформовану позитивну репутацію бренду. Особливостями компанії є:

Відпрацьована на власних б’юті-просторах бізнес-модель;

  • "Розумне" управління студіями;
  • Технологічність приміщень;
  • Зручні та ефективні IT-рішення для клієнтів та майстрів, що дозволяють ефективно керувати бізнесом;
  • Налагоджений сервіс обслуговування й клієнтоорієнтованість;
  • Основна місія компанії – це надання можливості майстрам розвивати власну справу, а користувачам послуг швидко та зручно знаходити б’юті-майстра. 

  За час існування компанії GoBeauty Studios було відкрито десять локацій у Києві, ще чотири знаходяться на стадії ремонту й готуються до запуску (три у Запоріжжі й одна у Варшаві). Це понад 1900 м². Кожна студія має більше ніж чотири кабінети, які оформлені спеціально під вимоги майстрів б’юті-індустрії й відтворюють атмосферу салонів краси. Компанія має відомий популярний б’юті-блог та онлайн-додаток для швидкого запису до майстра. 

  Партнерство з GoBeauty Studios гарантує повну підтримку на всіх етапах відкриття б’юті-хабу – від моменту підписання договору до запуску:

  Оцінювання приміщення на предмет комерційної привабливості;

  1. Узгодження геолокації та приміщення;
  2. Допомога  в розробці проектної діяльності;
  3. Брендбук;
  4. Надання списку необхідного обладнання, меблів;
  5. Надання контактів постачальників;
  6. Консультації щодо роботи з IT-рішеннями компанії;
  7. GoBeauty Studios надає допомогу в пошуку орендарів та заповнення б’юті-простору, супроводжує в усіх операційних процесах.

  Також компанія буде здійснювати маркетингове онлайн-просування на локальному ринку, розміщувати інформацію про франчайзі на сторінках соціальних мереж компанії та на сайті тощо. 

  Франшиза від GoBeauty Studios – це нова модель бізнесу, яка приведе до успіху! Відкрийте для себе світ б’юті-індустрії і пройдіть весь шлях разом із компанією GoBeauty Studios.

Реклама: