Рейтинг найбільших забудовників Києва та області за 8 років. Будівельна група Синергія в Топ-10

Четвер, 21 жовтня 2021 —
Видання НВ разом із сервісом пошуку новобудов ЛУН презентували ексклюзивний рейтинг забудовників столичного регіону. За результатами дослідження було виявлено компанії-лідери, які здали найбільшу кількість будинків за останні 8 років.
 

До уваги бралися житлові будинки, здані у період з I кварталу 2014 року по III квартал 2021-го. Крім того, автори рейтингу окремо зазначили, скільки житлових будинків було здано забудовником з початку 2021 року, а також актуальну кількість проектів у продажу станом на зараз.

Своєрідним трендом можна назвати те, що велика кількість відносно молодих компаній, які з’явилися на мапі забудовників Києва та передмістя столиці зайняли високі місця рейтингу. Та є девелопери, які з року в рік представлені в рейтингу. Так, Будівельна група "Синергія" останні 3 роки посідає високі місця. Цього року — 9 місце із 40 учасників рейтингу, що свідчить про системну роботу компанії. За 8 років забудовник здав в експлуатацію 40 будинків, шість з яких було здано цього року. Наразі в продажу знаходяться  квартири та комерційна нерухомість в 5 проектах Ірпеня та Києва: "Синергія Сіті", "Сіті Парк", "Грін Сайд",  "Синергія 3+" та "Синергія Київ".

"Сьогодні надійність виходить на перший план при виборі нового житла. Ми чудово розуміємо це, та раді, що висока позиція в такому рейтингу є показником нашої ефективності. Протягом років ми стабільно розвиваємось та працюємо над тим, аби наші проекти були якісно побудовані та здані вчасно. За роки роботи ми створили стандарти будівництва, поєднавши власний досвід будівництва та нові тренди розвитку ринку нерухомості. Сьогодні наша компанія — це девелоперська компанія повного циклу, в складі якої архітектурне бюро, відділи сервісу, обслуговування, продажів і постачання. Подібні визнання спонукають нас і надалі рухатись у цьому напрямку та розвивати ринок нерухомості в передмісті Києва та столиці" — прокоментував Ігор Оверко, директор будівельної компанії "Синергія".

БГ "Синергія" працює на ринку нерухомості з 2010 року, та займає 5 місце в рейтингу впізнаваності забудовників столичного регіону.

Дізнатись більше про компанію можна за посиланням.

Реклама: