Як приготувати французькі хот-доги швидко і смачно

Середа, 28 липня 2021 —
У сфері HoReCa, навіть в ресторанах і кафе швидкого харчування, клієнтами високо оцінюється якість готових страв.
 
фото: Mgrill

Тому заклади приділяють все більше уваги ретельному відбору постачальників і виробників для закупівлі їжі оптом. За посиланням https://mrgrill.ua/ru/produkti/burgery-i-ingredienty/ можна вивчити асортимент фастфуду в компанії "Містер Гриль" і вибрати відповідні продукти для вашого меню.

Переваги замороженої продукції

Балувати своїх відвідувачів смачними стравами, утримувати ціни на прийнятному рівні, не переплачувати персоналу - мета всіх власників громадських закладів. Щоб це реалізувати, слід вибирати правильні продукти. Купуючи у постачальника гамбургери в заморожуванні, ви отримуєте наступні переваги:

  • тривалий термін зберігання - до шести місяців при температурі не вище -18 градусів Цельсія;
  • зручна фасовка - продукція доставляється в герметичних ящиках, що гарантує її якість;
  • висока швидкість приготування - необхідно лише розморозити їжу при кімнатній температурі і підігріти в мікрохвильовій печі, щоб подати до столу;
  • вигідні ціни на бургери напівфабрикати.

Склад має значення: на що звернути увагу

Якщо ви вже визначилися з постачальником, обговорили умови доставки, ознайомтеся з його асортиментом. Якісна м'ясна продукція не містить антибіотиків і гормонів росту. Котлета (куряча або свиняча) - один з основних інгредієнтів бургерів. Тому необхідно дізнатися про походження м'яса.

Якість має відповідати встановленим міжнародним стандартам. Наприклад, куряча котлета включає філе птиці, чорний мелений перець і сіль. Ніяких додаткових добавок, консервантів і барвників бути не повинно. Ви можете купити готові заморожені бургери з доставкою по Києву та містам України, якщо вони включають:

  • котлету і булочку;
  • мариновані огірки;
  • ріпчасту цибулю;
  • майонез, кетчуп і гірчицю;
  • кухонну сіль.

Інгредієнти для бургерів

Готові гамбургери з котлетами зі свинячого і курячого м'яса лежать в основі меню багатьох закладу, ресторанів і кафе швидкого харчування. Але можна трохи урізноманітнити асортимент. MrGrill надає можливість для закупівлі окремих компонентів, щоб ви могли складати меню з урахуванням споживчих смаків і досягати максимальних доходів при невеликих вкладеннях.

У надійного бізнес-партнера можна замовити апетитні рум'яні булочки Бріош або з кунжутом, оригінальні (яловиче м'ясо) і делікатесні (включають куряче філе і яловичий жир-сирець) котлети для справжніх м'ясних гурманів.

Хрустка обсмажена цибуля, слайси апетитного сиру і інші інгредієнти зроблять ваші страви смачними та оригінальними. Заклади громадського харчування люблять експериментувати, оскільки конкуренція в цій галузі велика. Заморожена м'ясна і супутня продукція від відомого постачальника в Україні допоможе вам тримати марку, дивувати відвідувачів ситними новинками. Лояльні умови співпраці і консультаційна підтримка фахівців гарантовані.

Реклама: