"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Унікальність в універсальності": завод ABM Technology створив нові продукти під ТМ UNIDENT

Середа, 28 липня 2021 —
Завод ABM Technology, який є учасником корпорації "Алеф", створив нові продукти для дентальної імплантації під торговою маркою ТМ UNIDENT.

Нову імплантаційну систему в тому числі представляє запатентований заводом універсальний імплантат UHEX, який був розроблений для роботи в будь-якому типі кістки та для різних хірургічних технік.

 

Сумісна співпраця висококваліфікованого конструкторського бюро, дизайнерської групи та Міжнародного інституту науково-технічних розробок в галузі медицини дозволила провести ряд досліджень, клінічних експертиз та лабораторних випробувань для виводу на ринок нової дентальної імплантологічної системи.

"Втілення новітніх технологій та інтелектуальна база об’єднали воєдино сучасний підхід для розвитку дентальної системи вищого рівня. Саме довіра та визнання вітчизняних лікарів, відкриття нових горизонтів стали вектором для створення торгової марки UNIDENT", - поділився генеральний директор заводу ABM Technology Ігор Циркін.

TM UNIDENT використовує для виробництва імплантатів титан вищого ступеня очищення Grade 4 європейського виробництва. Перевага титанових сплавів в тому, що вони характеризуються гіпоалергенністю і високою міцністю, тому не деформуються навіть при серйозному механічному впливі.

Генеральний директор ABM Technology Ігор Циркін відмітив, що завдяки новій торговій марці дентальна імплантація стане більш доступною для українського ринку, внаслідок чого ще більше українців зможуть її собі дозволити. 

"Ми пропонуємо високу якість продукції, яка завірена міжнародними науково-дослідницькими центрами та сертифікатами світового рівня, а Ви в свою чергу отримуєте бездоганний результат. Ви можете бути впевнені у відмінних фізико-хімічних властивостях нашої продукції, у виробництві якої використовуються тільки найкращі матеріали від лідерів світового ринку", - сказав він. 

UHEX – це універсальний імплантат, який був розроблений для роботи в будь-якому типі кістки та для різних хірургічних технік, незважаючи на складність клінічного випадку.

Його особливість, за словами інженера-розробника заводу ABM Technology Миколая Осетрова, полягає у конусній формі та компресивному різьбленні, що полегшує процедуру встановлення імплантату: "Конусна конструкція імплантату забезпечує міцну фіксацію і первинну стабільність, що захищає ясна і кісткову тканину від просідання та сприяє швидкому приживленню.

Мікрокільця на шийці імплантата покращують його контакт з кісткою в крестальному відділі, що дозволяє зменшити навантаження на кортикальний шар кістки і мінімізувати її резорбцію на рівні шийки імплантата".

Довідка: ABM Technology є учасником корпорації "Алеф". Корпорація "Алеф" - це бізнес-об'єднання компаній, основою корпоративної стратегії яких є безперервне вдосконалення процесів і впровадження інновацій. 

Підприємства корпорації оснащені потужною виробничою базою: до складу об'єднання входять найбільші в своїх сегментах заводи України і Східної Європи. Головою ради корпорації є Вадим Єрмолаєв, а його заступником - Станіслав Віленський. 

Реклама: