"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Київ розширює ринок кераміки: відкривається новий торговельний простір АГРОМАТ на Лобановського

П'ятниця, 23 липня 2021 —
Компанія "АГРОМАТ" відкриває новий магазин в Києві. Як потрапити у світ яскравих інтер'єрних рішень та вирій позитивних вражень?
 
Фото: агромат

Нова торговельна площадка АГРОМАТ порадує жителів Київщини своїм відкриттям. Грандіозна подія планується на 24 липня 2021року.

В магазині Агромат на Лобановського покупці зможуть побачити і придбати великий асортимент високоякісної сантехніки, понад 1000 видів керамічної плитки вітчизняних і закордонних брендів, отримати безплатну консультацію з дизайну і комплектації приміщення.

Мережа АГРОМАТ понад чверть століття користується великою популярністю на українському ринку кераміки і крок за кроком збільшує кількість своїх магазинів.

Нова торговельна точка знаходиться за адресою: м Київ, вул. Лобановського, 120

Головний принцип роботи АГРОМАТ - індивідуальний і професійний підхід до кожного клієнта. Важливим завданням персоналу є не тільки продаж тієї чи іншої продукції, а й забезпечення комфорту для покупців.

Не секрет, що Агромат підтримує європейські тенденції, тому тут працюють тільки висококваліфіковані професіонали. Вони зможуть надати детальну інформацію по кожному виду продукції, і допоможуть клієнту спроектувати нове приміщення.

Агромат є найбільшим імпортерам кераміки вже понад 25 років. Головне досягнення торгової мережі - наявність 23 магазинів в містах України. Асортимент продукції нараховує 200 000 одиниць товару. В широкий спектр продукції входять: душові кабіни, безободкові підвісні унітази, дзеркала в сучасних варіантах.

Компанія дбає про комфорт споживачів. Тому крім безпосереднього відвідування магазину, покупці також зможуть побачити та придбати весь асортимент в онлайн-магазині. Достатньо лише відвідати сайт: agromat.ua.

Тут у кілька кліків доступно зробити покупку і замовити доставку додому.

Важливо! У торговельній мережі АГРОМАТ є можливість з легкістю оформити доставку товару за кордон на вигідних умовах.

В день відкриття нового магазину буде проводитися безпрограшна лотерея для всіх відвідувачів. Запрошуємо всіх придбати стильну плитку та сантехніку по доступній ціні.

Реклама: