"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Робимо 3D лазерну епіляцію в ЕпіЛазер

Вівторок, 20 липня 2021 —
Сьогодні видалення волосся стало нормою для більшості з нас. Питання - у виборі методу. Гоління подразнює, шугарінг, віск викликають біль і дають короткочасний результат. Сучасні апаратні методики обіцяють гладке тіло назавжди.

 А 3D лазерна епіляція перевершує інші способи, об'єднуючи їх переваги. Зробити її можна в студії ЕпіЛазер в Києві, докладніше на сайті https://epilaser.com.ua/.

 

Що собою являє?

 3D лазерна епіляція - це новітній спосіб позбавлення від небажаної рослинності, що поєднує в собі плюси колишніх лазерних розробок. Луч апарату генерує три різні довжини хвилі: 755 нм, 810 нм, 1064 нм.

 "Пульсуюче світло" блискавично нагріває волоски, і вражає волосяні фолікули. Виділяється мінімум тепла. Фолікул вражається цілеспрямовано та точно, при оптимальному впливі на навколишні тканини.

Переваги і недоліки

 Якщо порівнювати з іншими апаратними методами, то 3D епіляція має такі переваги:

  • Відсутність дискомфорту. Процедура безболісна, охолоджуюча сапфірове насадка запобігає неприємним відчуттям.
  • Універсальність. На відміну від своїх "колег", 3D підходить для будь-яких ділянок, при різних особливостях. Можливо навіть видалення світлого волосся при смаглявому епідермісі.
  • Ефективність. Навіть якщо в разі гормональних проблем випадуть не всі волоски, то вони стануть світліше, тонше, а кількість зменшиться.

 Серед недоліків 3Д епіляції можна відзначити високу вартість. Але бездоганний комфорт під час проведення сеансу і відмінний результат того вартий.

Коли можна і не можна

 Центр EpiLaser в Києві проводить консультацію під час першої лазерної епіляції. Лікарю важливо знати особливості і виявити протипоказання. Оскільки така методика є найкращою, то і заборон у неї мінімум:

  • фотодерматит;
  • системні захворювання організму;
  • порфірія;
  • онкологія;
  • пошкодження, захворювання шкірних покривів;
  • інфекційні хвороби в гострій стадії;
  • вагітність, лактація;
  • гормональні збої;
  • імунодефіцит.

 Темні родимки та татуювання закрашуються білим олівцем або обходять.

 Показання до 3D в ЕпіЛазер - зайва рослинність на тілі, обличчі. Підходить для верхньої губи, підборіддя, бікіні, пахв, ніг, живота, рук, спини.

ЕпіЛазер

 Це найкраща мережа студій 3D лазерної епіляції в Києві. До них записуються жителі не тільки столиці, а й інших міст України. Це - показник якості послуг і сервісу. Якщо клієнти готові долати велику відстань, щоб потрапити до них, значить - вони того варті.

 Позитивні відгуки про ЕпіЛазер - ще одне підтвердження якості. Тут працюють фахівці тільки з медичною освітою. І не будуть проводити лазерну епіляцію при наявності протипоказань, ризикуючи здоров'ям відвідувача.

 Процедура проходить в комфортній обстановці. Починаючи від розташування салонів в зручних р-нах Києва, та закінчуючи атмосферою всередині. У ЕпіЛазер діють акції та знижки, як першим, так і постійним клієнтам. Завдяки цьому, ціна - приємно Вас здивує. А досягнутий ефект від епіляції - однозначно буде радувати довгі роки.

Реклама: