"Харківміськгаз" провів інвентаризацію лічильників у 35 тис. клієнтів

Вівторок, 29 червня 2021 —
Контролери АТ "Харківміськгаз" за допомогою мобільного додатку "104.ua Контролери" проводять контрольну звірку показань вузлів обліку газу. За два місяці опрацьовано показання лічильників у 35 тис клієнтів компанії.

Використання додатку та контрольна фотофіксація дозволяють уникнути розбіжностей та привести показники лічильників газу у відповідність до фактичних нарахувань. Дані в онлайн режимі оновлюються у особовому рахунку клієнта.

Додаток "104.ua Контролери" дозволяє спростити процес контрольної звірки, яка триває всього декілька хвилин. У додатку контролер фіксує не тільки показники приладу обліку, а й його технічний стан.

Візит працівників газорозподільної компанії є повністю безпечним для клієнтів. Усі контролери перед початком робочого дня проходять температурний скринінг та огляд медичного працівника, забезпечені усіма засобами індивідуального захисту.

Щомісяця, з 1 по 5 число, споживачі газу передають до АТ "Харківміськгаз" показання газових лічильників. Це можна зробити зателефонувавши до контакт-центра, надіславши sms-повідомлення, внести дані через Особистий кабінет, або скористатись чат-ботами у Viber та Telegram.

Якщо показання з якихось причин не були відображені у Особовому рахунку, споживач може звернутись до 104.ua Клієнтського простору.

Довідка:

104.ua - це єдиний сервіс для споживачів природного газу в Україні, можливості якого в 2019 році забезпечили 100 млн контактів з клієнтами. Найбільш популярними є онлайн послуги: Особистий кабінет(обслуговує 2,8 млн клієнтів щомісяця), 104 Бізнес онлайн, мобільні додатки 104 Mobile і 104 Mobile Light, Viber-bot 7104ua і Telegram 7104ua. Контакт-центр 104.ua забезпечує 45 млн контактів з клієнтами в рік. Сервіс 104.ua включає в себе також мережа з 120 центрів обслуговування клієнтів 104.ua Клієнтського простору в 16 областях країни.

Реклама: