"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Люстдорф Грінфілд" починає будівництво торгового центру нового для Одеси формату

Вівторок, 22 червня 2021 —
Компанія "Люстдорф Грінфілд" почала будівництво центру 7 Parks в новому для Одеси форматі торгово-паркового комплексу.

Він розташується на 7-му кілометрі Овідіопольської дороги, навпроти промтоварного ринку "7-й кілометр", поруч з житловими масивами "7-е небо", Artville і Keks, і матиме зручне дорожнє сполучення з великими спальними районами Одеси та містом Чорноморськ.

Загальна площа комплексу складе понад 9 га (земельна ділянка знаходиться в 100-відсотковій власності компанії-забудовника). При цьому близько 30 тис. кв.м. займатимуть зелені насадження. Таким чином 7 Parks стане місцем відпочинку як для нового мікрорайону, що розростається, так і для всіх одеситів та гостей міста.

"Ми розраховуємо, що реалізація проєкту 7 Parks дозволить створити в Одесі та Одеській області близько 1500 нових робочих місць. Крім цього, серед наших завдань – розвиток транспортної інфраструктури й комунікацій, що сприятиме підвищенню комфорту проживання у цьому мікрорайоні ", – зазначив ідейний натхненник проєкту, підприємець Олександр Малін.

Проєкт передбачає створення 7 тематичних зон: "Арт-парк", "Площа фонтанів", "Дитячий парк", "Бутиковий парк", "Спортивний парк", "Парк розваг", "Парк 21+". Сукупна площа комерційних об'єктів у цих зонах складе понад 50 тис. кв.м. Крім того, в комплексі передбачені чотири великі парковки з зарядними станціями для електромобілів і продуктовий ринок.

"Наша місія – поліпшення соціальної та розважальної інфраструктури передмістя Одеси та, як наслідок, розвиток торговельної культури та індустрії відпочинку і розваг в регіоні в цілому", – підкреслив А. Малін.

Проєкт 7 Parks передбачає 4 черги будівництва. Перша з них буде завершена вже в 1-му кварталі 2022 року. Завершення будівництва заплановано на кінець 2023 року.

Реклама: