"Вілла Добра" — мережа будинків для літніх людей в Одесі, Києві, Кривому Розі та Черкасах

Четвер, 8 квітня 2021 —
Найнадійніший приватний геріатричний пансіонат для літніх громадян України.

"Осінь" життя неминуча, але не таїть у собі ніякого драматизму, крім тих проблем зі здоров'ям, які виникають внаслідок природного біологічного процесу старіння людського організму. Завдання більш молодих членів українських родин не допустити виникнення негативних ефектів, пов'язаних із соціальною невлаштованістю, яка по досягненню поважного віку переслідує багатьох старих родичів, наданих напризволяще. Будинок літніх людей в Одесі розкриває свої дбайливі обійми для літніх українців, яких обтяжують:

✭ Хвороба Альцгеймера;

✭ Синдром Паркінсона;

✭ Цукровий діабет;

✭ Онкологічне захворювання;

✭ Стареча деменція;

✭ Серцево-судинні патології;

✭ Травми та розлади опорно-рухової системи.

Догляд за інвалідами доступний так само, як і паліативна допомога, і реабілітація після інсульту, інфаркту та перелому шийки стегна. Під пильним наглядом фахівців (лікарів-невропатологів та досвідчених мануальних терапевтів) проводиться скрупульозна опіка, якої вимагають до себе люди з особливими потребами Ваші близькі родичі, співгромадяни похилого віку. Високим рівнем сервісу характеризується не тільки столичний будинок літніх людей Київ, але і кожен геронтологічний санаторій мережі "Вілла Добра" в інших регіонах країни. Це, наприклад, будинок літніх людей Кривий Ріг.

 

Спокій, комфорт та безпека для Ваших рідних

В посилення реалізації та вдосконалення місії державних установ, покликаних полегшити та скрасити останні роки, місяці і дні українців, які досягли поважних років, і які потребують до себе підвищеної уваги в оздоровчому та соціальному аспектах, приватний хоспіс "Вілла Добра" оточує постояльців високопрофесійною патронажною опікою і душевним теплом своїх "сестер милосердя".

Окремо підкреслимо, що умови безпеки, в тому числі і пожежної, знаходяться на належному рівні. Цей факт фіксують регулярні комісії в особі представників МНС України, які відвідують з черговими інспекціями наші філії по всій країні. Те ж саме відноситься і до візитів делегатів секретаріату Уповноваженого ВРУ (омбудсмена) з прав людини, які на постійній основі підтверджують нашу готовність виконувати почесний обов'язок піклуватися про Ваших дорогих старих на тому рівні патронатного сервісу, який вони заслужили роками наполегливої ​​праці та людяного ставлення до своїх нащадків.

Затишне розміщення і посильна соціальна активність наших гостей

Підопічні розташовуються в комфортних приміщеннях з мінімізованим сусідством на повному пансіоні, який включає щоденні вологе прибирання кімнат і провітрювання, огляд і контроль прийому медикаментів, збалансоване харчування, персональне годування в рамках догляду за лежачими хворими, постійну присутність нянечок та кваліфікованих медсестер.

Незалежно від діагнозу і стадії хвороб для наших постояльців доступна мануальна терапія і фізіотерапія, що дозволяють максимально зберігати хоча б саму мінімальну рухливість та прагнення до самообслуговування в гігієнічному форматі.

Щоденні прогулянки на прилеглій до санаторію території доступні всім нашим гостям, включаючи тих, чия фізична мобільність сильно обмежена ми приймаємо людей похилого віку з інвалідністю. Турботливі санітарки, використовуючи милиці, ходунки, інвалідне крісло, допоможуть кожному виявитися в рекреаційній зоні, послухати спів птахів, вдихнути свіже повітря далеко від міських магістралей.

Важливою складовою перебування у нас є соціальна адаптація, так як багато людей похилого віку позбавлені можливості спілкуватися з однолітками в рідних пенатах. У мережі приватних будинків літніх людей "Вілла Добра" для них доступні гуртки за інтересами, дружні кіновечори та інші форми спільного дозвілля.

Реклама: