LG презентує технології майбутнього: ще більше глядацьких вражень з новою лінійкою телевізорів 2021

П'ятниця, 23 квітня 2021 —
Новий рівень яскравості та захопливих домашніх розваг. LG представляє нову лінійку телевізорів 2021 року з технологіями OLED, QNED Mini LED та NanoCell.

Світ реалістичних вражень від LG стає ще більш захопливим і досконалим. Бренд у черговий раз довів свої технологічні переваги серед лідерів галузі, представивши у 2021 році найбільш широку лінійку оновлених телевізорів OLED, QNED Mini LED та NanoCell. 


Найбільшу увагу бренд приділив приголомшливій лінійці популярних телевізорів OLED. 


Майже всі моделі OLED отримали новий процесор LG α (Alpha) 9 Gen 4 з функціями штучного інтелекту. Він автоматично аналізує оточення і тип контенту, щомиті оптимізуючи його для відтворення ідеальної картинки та звуку.


Завдяки технологіям HDR10 PRO, DolbyVision IQ та DolbyAtmos телевізори OLED перетворюють оселю на справжній кінотеатр. А режим FILMMAKER MODE™ підкорить справжніх кіноманів: завдяки автоматичному вимкненню ефектів та згладжування рухів глядачі можуть бачити фільми такими, якими їх задумав автор. 

Дивитися спортивні трансляції, немов з трибуни стадіону дозволить функція OLED MotionPro та можливість підключення бездротової акустики через Bluetooth Surround Ready. Розширений канал HDMI 2.1, покращений канал повернення звуку (eARC) та режим малої затримки (ALLM) дозволяє поринути у світ ігрових вражень без мерехтіння, а режим GameOptimizer покращує видимість у темних та світлих зонах. 

Більш зручні можливості управління моделями OLED 2021 надає оновлена платформа webOS 6.0, новий модуль ThinQ AI, функція AirPlay 2 та HomeKit, а також оновлений пульт MagicRemote 2021.


У лінійку OLED 2021 року з самопідсвічуваними пікселями увійшли відразу декілька серій:


Серія OLED Z1 – преміальні моделі з технологіями HDMI 2.1, DolbyVision IQ, DolbyAtmos та роздільною здатністю панелей 8К. Цілих 100 мільйонів самопідсвічуваних пікселів  забезпечують неймовірну реалістичність зображення і точність передачі кольорів. Як результат – абсолютно нові враження від перегляду.


Моделі серії G1 – телевізори з новою матрицею OLED Evo, яка забезпечує найбільшу яскравість серед телевізорів LG. Завдяки використанню додаткового шару та більш міцного випромінювального матеріалу, вдалося збільшити яскравість на 20%,  подовжити світлові хвилі а підвищити ефективність. Щільне прилягання до стіни та мінімалістичний дизайн робить екрани G1 окрасою інтер’єру.


Серія С1 – базова серед телевізорів LG OLED 2021. Моделі не тільки реалізують видовищний контент, але й є ідеальними для геймерів. Чотири порти HDMI 2.1, затримка в 1 мс та новий режим GameOptimizer дарують повний ефект занурення та контроль над іграми. Користувачі можуть обрати екран від 48 до 77 дюймів.

Новинка лінійки – серія А1. Це найбільш доступні телевізори в якості OLED, які мають усі переваги більш дорогих телевізорів. 


Доповнюють лінійку 2021 року  телевізори з новою технологією QNED Mini LED, що представлені великими діагоналями 75 та 86 дюймів. Нові моделі поєднали кращі характеристики матриць NanoCell та Quantum Dot, і отримали нову технологію підсвічування MiniLED. Неймовірний контраст та найглибший чорний забезпечують майже 30 000 світлодіодів та 2500 блоків затемнення. Роздільна здатність 8К, неймовірний контраст, а також інтелектуальний процесор забезпечують живе зображення та приголомшливі враження від контенту. 


Лауреатом премії CES 2021 Innovation Awards в області комп’ютерних ігор стали нові телевізори NanoCell від LG. Серія 2021 представлена широким вибором моделей 8К та 4К. Усі нові телевізори серії оснащені технологією NanoCell, яка фільтрує неточні відтінки та відтворює неймовірно чисті.

Моделі UHD також зазнали вдосконалення й отримали 4-ядерний процесор та сучасний безрамковий дизайн для стильних інтер’єрів.


Придбати нові моделі телевізорів LG 2021 можна буде вже з кінця квітня.

 
Реклама: