"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

З початку року 74 клієнти "Закарпатгазу" провели реконструкцію

Середа, 21 квітня 2021 —
Підприємство "Закарпатгаз" у 1-му кварталі 2021 року провело 74 реконструкції за заявами клієнтів.

 Йдеться про комплекс робіт зі зміни місця розташування газового обладнання (лічильника, котла, колонки, плити) або його заміни. У 2020 році підприємство надало 245 послуг з реконструкції.

"Реконструкція належить до газонебезпечного виду робіт, а самовільне втручання у систему газопостачання заборонене законом. Тому наголошуємо, що реконструкцію газового обладнання мають виконувати виключно фахівці газорозподільної компанії", — пояснив начальник проектно-кошторисного відділу АТ "Закарпатгаз" Михайло Данило.

Аби провести реконструкцію системи газопостачання, клієнту слід звернутися до 104.ua Клієнтського простору за місцем проживання. Потрібно написати заяву у персонального менеджера і надати пакет документів. Персональний менеджер здійснює супровід клієнта на всіх етапах виконання проекту та допоможе підібрати енергоефективне обладнання необхідної потужності.

АТ "Закарпатгаз" надає повний комплекс послуг із реконструкції – від розробки технічних умов до здачі в експлуатацію, що суттєво економить час і кошти клієнта. Вартість реконструкції системи газопостачання залежить від складності робіт і розраховується у кожному випадку індивідуально. 

Довідка: АТ "Закарпатгаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території Закарпатської області, обслуговує 275 тис споживачів. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, становить 7,5  тис км.

Реклама: