Мінсоцполітики отримало 200 електроскутерів для соцпрацівників від Японії та ПРООН

П'ятниця, 15 березня 2024, 15:36 -

183 громади отримають електроскутери для використання соціальними працівниками в роботі.

Про це повідомляє пресслужба Мінсоцполітики.

Соціальні працівники отримають транспортні засоди для використання у своїй роботі та підвищення їхньої мобільності. Закупівля 200 скутерів та їхня доставка до громад стала можлива завдяки Програмі розвитку ООН в Україні та фінансування уряду Японії. 

Скутери розподілили громадам 11 областей. 

Реклама:

"У першу чергу йдеться про регіони, де соцпрацівники долають значну відстань до громадян, яким надають послуги", - пояснили в Мінсоці.

Це Дніпропетровська, Житомирська, Запорізька, Миколаївська, Київська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська та Чернігівська області. 

"Я вдячна нашим постійним партнерам з ПРООН за проведення закупівлі та доставку транспорту та за сприяння всім нашим ініціативам з підтримки найбільш вразливих верств населення. Окремо дякую уряду Японії за фінансування – це важливий внесок у розвиток не тільки потенціалу соціальної сфери нашої країни, а й адресно кожної громади",  – наголосила Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович під час офіційної церемонії передачі скутерів громадам. 

Реклама:

Нагадуємо:

Україна отримала два нових потужних автотрансформатори від Програми розвитку ООН в Україні та уряду Японії. Обладнання допоможе живити близько пів мільйона споживачів.

Реклама: