В УЗ починає роботу антикорупційний офіс

Середа, 31 січня 2024, 15:15 -
 
getty images

"Укрзалізниця" оголосила про початок роботи в компанії антикорупційного офісу. Серед його основних завдань - побудова ефективної внутрішньої антикорупційної системи за прикладом кращих світових практик.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Керівником антикорупційного офісу призначили Юлію Азаріну - уповноважену з антикорупційної діяльності АТ "Укрзалізниця".

"На першому етапі ми працюватимемо, перш за все, над приведенням внутрішніх процедур товариства у відповідність до вимог антикорупційного законодавства та кращих світових практик, а також над удосконаленням політик компанії у сфері доброчесності", - заявила Азаріна.

Реклама:

Зазначається, що офіс розглядатиме повідомлення викривачів про порушення вимог антикорупційного законодавства та здійснюватиме повноваження у сфері їх захисту. 

А також - займатиметься антикорупційними перевірками та розслідуваннями, запобігатиме конфлікту інтересів і порушенню інших антикорупційних обмежень. Також серед завдань антикорупційного офісу - співпраця з основними стейкхолдерами, зокрема громадським сектором, який займається антикорупційною діяльністю.

Екномоічна правда

Реклама:
Реклама: