"Укрзалізниця" запустить ретропоїзди "Різдвяний експрес" у Львові та Києві

Понеділок, 18 грудня 2023, 20:28

"Укрзалізниця" у період зимових свят призначає ретропоїзд на паровозній тязі "Різдвяний експрес", який курсуватиме у Львові та Києві. 

Про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця".

Різдвяні експреси у Києві та Львові курсуватимуть 23, 24, 30 та 31 грудня. 

Києві паротяги  відправлятимуться двічі на день: о 10:27 та о 12:40. У Львові – тричі на день: о 10:05, о 13:00 та о 15:20. 

Реклама:

В УЗ радять приходити на вокзал хоча б за 30 хвилин до відправки, щоб зробити памʼятні фото та взяти участь у святковій програмі. 

"На пероні пасажирів зустріне професійний фотограф, який зробить безкоштовні фото біля історичного паротяга, а у вагонах очікуватиме розважальна програма для дітей, смаколики та подарунки", – йдеться в повідомленні. 

У разі повітряної тривоги поїзди Укрзалізниці, як завжди, продовжать курсувати за розкладом, але дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття. 

Реклама:

Квитки можна придбати в застосунку та чат-ботах Укрзалізниці: для Києва: за запитом Київ-Пасажирський – Київ-Казковий; для Львова: за запитом Львів – Львів- Казковий.

Додається, що 30% місць виділено для безкоштовних поїздок дітей загиблих залізничників, дітей військовослужбовців та інших соціальних категорій. 

Економічна правда.

Реклама: