NovaPay випустила платіжні карти й першою серед небанків запускає мобільний застосунок

Середа, 13 грудня 2023, 11:49 -

Фінансова компанія NovaPay, що входить до групи компаній "Нова пошта", першою серед небанківських установ презентувала власний мобільний застосунок та випустила платіжні карти.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Запуск додатка і випуск карток від NovaPay – це революція на українському фінансовому ринку. Донині жодна фінустанова не робила цього. Клієнти зможуть користуватися як фізичною карткою NovaPay, так і електронним гаманцем Google Pay та найближчим часом Apple Pay", – розповів гендиректор NovaPay Андрій Кривошапко.

Наразі NovaPay – єдина українська фінтех-компанія, яка отримала розширену ліцензію НБУ.

Реклама:

У застосунку доступні усі звичні операції з грошима:

  • перекази на картки та рахунки за усіма можливими реквізитами,
  • усі види платежів: клієнти можуть сплачувати за комунальні послуги, інтернет або ТБ, штрафи та податки, поповнювати мобільний тощо,
  • випуск пластикової платіжної картки NovaPay від MasterCard,

Водночас на сьогодні доступні лише внутрішньодержавні платежі й перекази, карткою NovaPay поки що неможливо розрахуватись за кордоном, оплатити нею товари на зарубіжних сайтах, чи сплатити за послуги компаній, зареєстрованих не в Україні.

Можна також оплачувати послуги Нової пошти:

Реклама:
  • оформити посилки в кредит або сплатити за неї,
  • відправити переказ з картки до відділення Нової пошти,
  • отримати на картку післяплати за посилки,
  • отримати 20% вигоди, які можна використати для оплати відправлення, отримання посилок і післяплати.

Наразі відкриття рахунку, його обслуговування, всі платежі, перекази та зняття готівки до 100 тис. грн – безплатні.

Почати користуватись мобільним додатком NovaPay можна після реєстрації з допомогою Дії. А згодом можна буде зареєструватись і у відділеннях Нової пошти.

Нагадуємо:

NovaPay – це міжнародний фінансовий сервіс, що входить до групи компаній Нової пошти й вже понад одинадцять років надає зручні, швидкі та надійні платіжні сервіси онлайн і офлайн – у більш ніж 3 500 відділеннях Нової пошти. За даними НБУ, компанія обіймає 35% від загального обсягу внутрішньодержавних грошових переказів. Також NovaPay входить до найбільших платників податків держави.

Реклама: