Новини 21 листопада: новий голова ФДМУ, податок на прибуток для банків підвищили до 50%

Вівторок, 21 листопада 2023, 21:00 -

Про голову Фонду держмайна. Верховна Рада на засіданні 21 листопада призначила нового голову Фонду державного майна, ним став Віталій Коваль.

Про податок на прибуток для банків. Верховна Рада на засіданні 21 листопада ухвалила в другому читанні законопроєкт про додаткове оподаткування банків №9656д.

Про УЗ. "Укрзалізниця" презентувала новий графік руху поїздів на 2024 рік. Він передбачає запуск 14 нових рейсів – 11 внутрішніх та 3 міжнародних. 

Про словацьких перевізників. На території Словаччини перевізники розпочали блокаду пункту перетину кордону з Україною "Вишнє Нємецьке".

Реклама:

Про спробу підкупу Кубракова та Найєма. Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили нардепа з групи "За Майбутнє" Сергія Лабазюка на передачі хабаря.  

Ексклюзиви ЕП

Посол Данії в Україні: Миколаївські суднобудівні заводи можуть конкурувати з верфями Польщі, Кореї, Китаю

Реклама:

Навіщо мешканцям шестимільйонної країни, розташованої за тисячі кілометрів від України, допомагати їй та як скоро данський уряд і бізнес від грантів перейдуть до інвестицій в українську економіку?

Ціни на автомобільний газ зросли на 25%. Яка причина та що буде далі?

Через протести польських перевізників український ринок пального втратив третину зовнішніх поставок автогазу. Ціни на нього злетіли, але чи надовго?

Реклама: