Соцмережа Трампа Truth Social зазнає мільйонних збитків

Середа, 15 листопада 2023, 19:38 -
 
cnn

Соціальна медіаплатформа колишнього президента США Дональда Трампа Truth Social цьогоріч зазнала збитків у 23 мільйони доларів, а чистий обсяг продажів становив 2,3 мільйона доларів.

Про це пише CBSNews із посиланням на звіт компанії Digital World Acquisition Corp., яка готується до злиття з бізнесом Трампа

"Коли у 2022 році була запущена Truth Social, її прихильники описували платформу як консервативну альтернативу платформам великих технологій, яка привабить рекламодавців, що прагнуть завоювати мільйони підписників колишнього президента Дональда Трампа.

Але нова звітність показує, що власник Truth Social, Trump Media & Technology Group, до червня цього року зарезервував лише 2,3 мільйона доларів від продажів, втративши при цьому в 10 разів більшу суму", - пише видання.

Реклама:

Звітність також містить попередження від бухгалтерів Trump Media & Technology Group, які заявили, що мають "значні сумніви щодо здатності компанії продовжувати свою діяльність як безперервно діюче підприємство".

"Звісно, це попередження відображає лише певний момент часу, і цілком можливо, що очікувана угода Trump Media з DWAC може забезпечити фінансування, необхідне об'єднаній компанії для виконання своїх зобов'язань і сприяння зростанню", - припускає видання.

Фінансова картина, що випливає з поданої заяви, "зображує компанію, яка стикається зі зростаючими збитками на тлі зростаючих, але все ще мізерних продажів", додає CBSNews.

Реклама:

За перші шість місяців 2023 року дохід Trump Media становив 2,3 мільйона доларів, тоді як роком раніше компанія не отримала жодного доходу, зазначається у поданій декларації.

Нагадаємо:

20 лютого 2022 року в Apple App Store з'явився додаток соцмережі Truth Social, яку запустив колишній президент США Дональд Трамп.

Економічна правда

Реклама: