Глава НБУ Пишний прокоментував інформацію про свою "відставку": це "вкид"

Вівторок, 10 жовтня 2023, 16:43 -

Глава Національного банку України Андрій Пишний категорично спростовує повідомлення, яке поширюють окремі українські ЗМІ, про начебто написану ним заяву на відставку.

Відповідне повідомлення розміщено в фейсбук очільника НБУ, який на цей момент перебуває в Марокко з офіційним візитом для участі у Щорічних зборах Групи Світового банку та Міжнародного валютного фонду.

"Ця інформація не відповідає дійсності. Не більше ніж черговий вкид. Працюємо далі, обов’язково повернемося в Україну з результатами", - зазначив він.

За словами Андрія Пишного, він з подивом дізнався про запущений в Україні фейк у перерві між зустрічами в рамках закордонного візиту.

Реклама:

"У перерві між зустрічами зі здивуванням дізнався, що я буцім-то написав заяву про звільнення з посади Голови НБУ й обрав для цього саме Марракеш", - написав глава НБУ.

Нагадуємо:

10 жовтня в інформаційному просторі почало поширюватися повідомлення, що голова Національного банку України Андрій Пишний написав заяву про звільнення з посади. Начебто за станом здоров'я.

Реклама:

Анонімні джерела цієї "інформації" стверджують, що повернення Пишного в Україну наразі залишається відкритим.

Реклама: