PROMOTED

Wise IT — перший партнер Google у східній Європі зі спеціалізацією Location-Based Services

Вівторок, 29 серпня 2023, 11:57 -

Від початку повномасштабного вторгнення компанія Google обмежила функціонал власних карт на території України.

Саме тому змінювати адресу бізнесу та додавати нові локації у Google Maps стало неможливо. Ці обмеження значно ускладнюють роботу українських підприємств.

Будучи сертифікованим партнером Google, Wise IT пропонує альтернативу — інтегрувати Google карти в застосунки чи веб-сайти. API Google Maps надає повну свободу розміщення вашого бізнесу на карті.

 

Що означає спеціалізація Location-Based Services та як працюють Google Карти для бізнесу

Карти Google - це потужний інструмент, який можна використовувати для підвищення лояльності клієнтів, зростання продажів та більшої ефективності бізнесу. Серед основних можливостей:

  • Покращення досвіду клієнта: Карти Google можна використовувати для надання клієнтам інформації про розташування магазинів, ресторанів, аптек та інших закладів. Це може допомогти клієнтам легко знайти потрібне місце та здійснити покупки.
  • Підвищення продажів: використовувати для таргетування реклами на клієнтів, які знаходяться поблизу магазинів компанії. Це може допомогти збільшити кількість відвідувачів і продажів.
  • Оптимізація логістики: динамічне створення маршрутів доставки та висока точність навігації для водіїв. Це може допомогти скоротити витрати на логістику, уникнути затримок при постачанні та покращити обслуговування клієнтів. А інформація про дорожні роботи та аварії може допомогти запобігти нещасним випадкам і уникнути затримок.
  • Автозаповнення: дозволяє користувачам швидко знаходити місце чи товар, нотуючи кілька символів.
  • Безпека транзакцій: інформація про місцезнаходження девайсу, з якого проводиться фінансова операція, надає додатковий рівень захищеності, зменшуючи ризик шахрайських транзакцій.

Реалізовуючи успішні кейси та приймаючи нові виклики, у Wise IT вирішили конвертувати власну компетенцію у підготовку та захист відповідної спеціалізації.

Спеціалізація Location-Based Services, яку отримала компанія, передбачає глибоке знання карт Google, їх можливостей та обмежень. Wise IT – єдиний партнер в Східній Європі, що має офіційний статус партнера Google в цій області.

Це свідчить про кваліфікованість, досвід та команду сертифікованих фахівців.

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб дізнатися більше про те як карти Google можуть допомогти вашому бізнесу, зв'яжіться з Wise IT вже сьогодні.

Про Wise IT

Wise IT – це системний інтегратор, створений професіоналами та ентузіастами, щоб допомагати бізнесу та державі у всьому, що стосується ІТ. Компанія пропонує широкий спектр послуг, включаючи:

  • Аудит IT інфраструктури та допомога з міграцією у хмару;
  • Розробка та впровадження архітектури IT інфраструктури;
  • Віртуалізація та інформаційна безпека;
  • Ліцензування програмного забезпечення;
  • Технічна підтримка та спільна робота з проектами.

Звертаючись до Wise IT ви отримаєте:

  • Комплексний підхід із супроводженням проекту від етапу концепту, тестування до впровадження та подальшої підтримки.
  • Серверне обладнання, периферійні пристрої, програмне забезпечення, безпекові рішення.

Компанія має в своєму портфелі кращих світових виробників – Google, VMware, Adobe, Autodesk, HP, Lenovo, Dell та багато інших.

Ознайомитись з повним переліком вендорів, клієнтів та успішними кейсами можна за посиланням.