Укрзалізниця зможе перевозити вантажі транзитом через Молдову

Понеділок, 31 липня 2023, 13:36 -

Філія АТ "Укрзалізниця" "Центр транспортної логістики" уклав договір з молдавським залізничним оператором, завдяки якому УЗ зможе надавати комплекс послуг з організації перевезень вантажів транзитом по території Молдови в усіх сполученнях.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Відтепер вантажовідправник отримає послугу "єдиного вікна" і йому не потрібно буде укладати окремі договори на оренду вагонів, експедирування, шукати контрагента, ми надаватимемо комплексний сервіс перевезення по території як України, так і Молдови", — пояснив член правління АТ "Укрзалізниця" Вячеслав Єрьомін.

За його словами, це дозволить підсилити наші експортні можливості та наростити обсяг перевезень стратегічно важливих експортних вантажів.

Реклама:

Для отримання таких послуг вантажовідправникам необхідно укласти договір про надання транспортно-експедиторських послуг. Умови виконання обсягів та можливі знижки обумовлюватимуться в протоколі погодження договірної ціни між замовником послуги та філією "ЦТЛ".

Нагадуємо:

Раніше "Укрзалізниця" запропонувала вантажовласникам нову послугу перевезення контейнерів інтермодальними маршрутними поїздами до польського морського порту Гданськ з Києва, Одеси, Дніпра та Вінниці.

Реклама:
Реклама: