На Twitter подали до суду через несплату рахунків на понад 660 тисяч доларів

Понеділок, 3 липня 2023, 12:27 -

Австралійська фірма з управління проєктами Facilitate Corp подала позов проти Twitter Inc до суду США, вимагаючи сукупних платежів у розмірі близько 1 мільйона австралійських доларів (665 тис доларів) за ймовірну несплату рахунків за виконану роботу в чотирьох країнах.

Про це повідомляє Reuters.

Приватна компанія Facilitate Corp, що базується в Сіднеї, 29 червня подала позов до окружного суду США Північного округу Каліфорнії, стверджуючи про порушення контракту через несплату Twitter рахунків.

Позов австралійської фірми став останнім позовом про несплату рахунків і орендної плати проти Twitter після того, як минулого року Ілон Маск придбав платформу соціальних мереж за 44 млрд.

Реклама:

За словами Facilitate, з 2022 до початку 2023 року вони встановили датчики в офісах Twitter у Лондоні та Дубліні, завершили оздоблення офісу в Сінгапурі та розчистили офіс у Сіднеї.

За ці роботи Twitter заборгував компанії близько 203 тис фунтів стерлінгів, 546 600 сінгапурських і 61 300 австралійських доларів відповідно.

Facilitate заявила, що вимагає відшкодування збитків у розмірі, який буде визначено під час судового розгляду, судових витрат і відсотків за максимальною законною ставкою.

Реклама:

Нагадуємо:

Twitter обмежив кількість публікацій на день, які можуть читати різні акаунти, щоб запобігти надмірному збиранню даних і маніпуляцій з системою.

Реклама: