Зеленський дав відповідь на петицію щодо зняття санкцій з букмекера Parimatch

Середа, 26 липня 2023, 13:55 -

Президент Володимир Зеленський дав відповідь на петицію щодо зняття санкцій з букмекерської компанії Parimatch.

Відповідь оприлюднено на сайті президента, під петицією.

"Я звернувся до Прем’єр-міністра України Д.Шмигаля з пропозицією уважно опрацювати порушене в тексті петиції питання та за наявності підстав вжити необхідних заходів реагування", - зазначив Зеленський.

Про відповідні результати автора електронної петиції поінформує Кабінет Міністрів України.

Реклама:

Автор петиції просив провести перевірку фактів та підстав, що стали причиною внесення до санкційних списків ТОВ "Паріматч", групи компаній Parimatch та окремих фізичних осіб, та скасувати санкційні обмеження.

Нагадуємо:

Спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи до групи компаній "Parimatch" були застосовані рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 10 березня 2023 року та введені в дію Указом президента України № 145/2023 строком на п’ятдесят років.

Реклама:

При Кабміні діє Міжвідомча робоча група з питань реалізації державної санкційної політики, яка є тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабінету Міністрів. Основними завданнями згаданої міжвідомчої робочої групи є координація дій органів виконавчої влади з питань підготовки пропозицій про застосування, скасування та внесення змін до спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), а також моніторингу ефективності реалізації санкцій.

Читайте також: В Паріматч зависло 250 мільйонів гривень гравців: що з ними буде

Реклама: