Danone вирішила відновити інвестиції в галузь молочних продуктів у Росії - росЗМІ

Понеділок, 10 липня 2023, 17:14 -

Французька компанія Danone, яка в жовтні 2022 року заявляла про плани вийти з російського бізнесу і передати виробництво продукції місцевому власнику, хоче відновити інвестиції в галузь молочних продуктів у Росії.

Про це передають російські ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-служби компанії.

Згідно з повідомленнями, "Danone ухвалила рішення про локалізацію міжнародного бренду "Активіа" під новою назвою "АктиБіо" на російському ринку".

"У Danone пояснили, що локалізація бренду дасть змогу компанії відновити інвестиції в розвиток і підтримку галузі молочних продуктів у Росії. У компанії зазначили, що продукти під новим брендом "АктиБіо" вироблятимуть на тих самих заводах і за тією самою рецептурою, що й продукти "Активіа"", - пише, зокрема, газета "Коммерсантъ".

Реклама:

Нагадуємо:

Французька Danone - найбільший гравець на світовому ринку молочних продуктів. Бізнес у Росії має з 1992 року. 

Підприємства Danone присутні також в Україні, причому їх власником досі значаться росіяни. За даними Youcontrol, компанія "Галактон", що входить до фінансово-промислової групи "Данон" в Україні, на 94,6% належить "Данон Росія", яка ще в жовтні минулого року потрапила під українські санкції (указ президента №276 від 19 жовтня 2022 року).

Реклама:
Реклама: