У Київ повернувся словацький сервіс таксі, який пішов з ринку в 2017 році

Четвер, 29 червня 2023, 10:53 -

Словацький сервіс виклику таксі "Пурпур" (ТМ Hopin)  повернувся до Києва після шестирічної перерви.

Про це передає LIGA.net з посиланням на повідомленні компанії.

"Повертаємось до Києва після деякої паузи з 2017 року. Рішення про повернення до Києва у нас було на думці вже декілька років, але спочатку ковід сильно підкосив діяльність, потім війна. Вирішили вже не чекати", – йдеться в коментарі компанії.

У Києві поки що працюватиме близько 150-170 авто.

Реклама:

Наразі доступні три тарифи: Limo, Easy та Comfort. Вартість поїздки складає від 70 грн, куди включені 2,5 км маршруту, кожен наступний кілометр коштує 11 грн. Комісія компанії становить 12-13%.

Нагадуємо:

Мобільний застосунок Hopin Taxi працює з 2012 року. Спочатку його запустили у Братиславі, а потім – у Празі, Любляні, Кошиці, Остраві. У Києві сервіс вперше почав працювати із липня 2016 року. Тоді компанія анонсувала підключення 2000 машин, щомісячне обслуговування 500 000 замовлень та розширення на Львів, Одесу, Харків та Дніпро.

Реклама:

Того самого року в Україні одночасно почали працювати американський Uber, естонський Taxify (зараз – Bolt) і російський Яндекс.Таксі. 

З 2017 року компанія залишається працювати в Чернігові. Наразі там працює близько 300 машин.

Також Hopin була присутня на ринку Тернополя, але після початку великої війни поки що не змогла відновити діяльність у цьому місті.

Реклама: