Дискусія "Про Євроінтеграцію простою мовою"

Вівторок, 23 травня 2023, 15:00
 

Євроінтеграція – це наш стратегічний пріоритет. У червні минулого року Україна отримала статус кандидата на членство у ЄС, що є значним стрибком у євроінтеграційному процесі. Тепер перед суспільством, не тільки перед чиновниками, стоїть неймовірний виклик приводити у відповідність багато вже звичних речей, щоб відповідати "європейським стандартам". 

Більше того, Україні потрібно буде більш активно занурюватись у специфіку прийняття рішень у європейській спільноті (яскравий приклад із забороною імпорту українського зерна), що є дуже незвичним як для керівництва країни, так і для українського бізнесу.  Що буде змінюватись у звичному житті українців в процесі євроінтеграції? Які виклики перед нами стоять? Які реалістичні терміни завершення процесу вступу?

Про ці та інші питання будемо говорити з учасниками дискусії.

Спікери:

Реклама:
  • Вероніка Мовчан, Директорка з наукової роботи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій
  • Дмитро Науменко, старший аналітик Українського центру європейської політики

Модератор: Дмитро Боярчук, виконавчий директор CASE Україна

Захід відбудеться у форматі вебінару (Zoom). Також вестиметься трансляція на сторінці "Ціна держави" у Facebook та YouTube.

Реєстрація за посиланням.

Організатор дискусії: Центр соціально-економічних досліджень CASE Україна. За підтримки та інформаційного партнерства з провідним діловим онлайн-виданням "Економічна правда".

Реклама:

Цей захід представлений CASE Україна в рамках Програми сприяння громадській активності "Долучайся!", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Реклама: